Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Sjekk forgasseren Float nivå på 2001 Yamaha R6

Den 599 cc motor som brukes av Yamahas 2001 YZF-R6 ble matet via en kvartett av Keihin CVRD37 forgassere. Som de fleste motorsykkel-spesifikke forgassere, brukte CVRD37s en float-basert drivstofftilførsel, som brukte en flottørventil som tillot mer drivstoff inn i forgasseren drivstoff, eller flyte, kammer som drivstoff nivået sunket. Under normale omstendigheter, de flyter krevde lite oppmerksomhet bortsett fra periodisk float level sjekk. Sjekken i seg selv gir dagens drivstoff nivå innstilling i hver forgasser, som, hvis endret, kan påvirke motorytelsen. En spesiell TANKMÅLER er nødvendig for denne test, så vel som et kjennskap til R6 drivstoffsystem. Du trenger
Motorsykkel hjulkile eller stå
4 og 5 mm Allen fastnøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Fuel level gauge (Yamaha part no. 90890 -01312)
Gass kan
Butikk håndklær
trakt
Flat skrutrekker
Auxiliary drivstofftank
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkel på et hjul chock eller stå å holde den i et nivå, oppreist stilling.
2

Fjern rytterens sete, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Vri bensinkranen, som ligger under venstre side av drivstofftanken til "Off" posisjon, og deretter fjerne bensintanken, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel, 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk bensinslangen ut av drivstoff ventilutløpet.
3

Fjern bolten fra fanen på forsiden av luften boksen, som ligger mellom rammeskinnene, ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Løsne klemmene som fester bunnen av luften boksen til forgasseren viker, med en stjerneskrutrekker. Trekk luften boksen off av forgassere. Fjern plastdekselet nagler feste varmeskjoldet til forgassere og motorsykkelens ramme.
4

Installer en TANKMÅLER (Yamaha del no. 90890-01312) på den første forgasseren er flottørkammer avløpsrør, som ligger på bunnen av forgasseren. Hold måleren vertikalt foran forgasseren, samkjøre merkene trykt på siden av forgasseren med de på måleren. Løsne float Tømmeplugg skruen, med en 4 mm unbrakonøkkel til å fylle måleren. Ideelt sett vil drivstoff nivå indikeres av måleren være mellom 0,69 til 0,73-tommers (17,5 til 18,5 mm).
5

Stram float Tømmeplugg skruen, trekk deretter TANKMÅLER ut av dreneringsrøret, ved hjelp av en klut. Tømme måleren inn i en gass kan. Sjekk de resterende forgassere 'drivstoff nivå på samme måte.
6

Fjern float kamrene fra forgassere, med en stjerneskrutrekker, dersom drivstoff nivåene er ikke innenfor de angitte drivstoff nivå områder. Tømme float kamrene til gass kan, ved hjelp av en trakt. Skyv metall pin feste float til float tårnene, ved hjelp av et metall punch. Bøy metall knasten på midten av flottøren oppover med en liten flat skrutrekker for å senke nivået brensel, eller nedover for å heve nivået drivstoff. Installere flyte og flottørkammeret. Hopp over dette trinnet, hvis drivstoff nivåer i alle fire forgassere er innenfor angitte drivstoff nivåområde.
7

Refill på karburatoren float kamrene, å bruke en ekstra bensintank koblet til forgasseren drivstoffslangen. Kontroller drivstoff nivå og foreta justeringer etter behov.
8

Sett varmeskjoldet på forgassere og motorsykkelens ramme. Skyv luften boksen på de forgasser viker, og stram luften boksen klemmer. Skru luften boksen bolt på plass. Installere drivstofftanken og rytterens sete. Skyv forgasseren drivstoff slangen på drivstoff ventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111656.html

Previous:
Next:

motorsykler