Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre batterideksel på en Harley Davidson

Harley Davidson tilbyr et stort utvalg av ettermarkedet deler for å sikre at ingen to sykler er de samme. Nesten hver komponent av en Harley Davidson motorsykkel kan endres eller byttes ut med en tilpasset del, noen drypp i krom, andre iført svart på svart, for å passe eierens personlighet. Batteridekselet, et stykke som ofte neglisjert, kan også endres for å legge den siste finpussen til enhver tilpasset sykkel. Instruksjoner
Sportster (XL) Models
en

Fjern den opprinnelige batteridekselet ved å ta tak i dekselet på sitt øvre hjørnene og trekke vekk forsiktig for å løsne den fra rammens klips. Deretter løfter dekselet oppover litt for å fjerne montering maljen fra batterytray fane.
2

Tørk bort skitt eller buildup på rammen og batteriet skuffen.
3

inn det nye batteriet ved å skyve den nye sidedeksel er maljen på festeknast på batteriet skuffen, med en svak nedadgående bevegelse. Rett inn toppen av batteridekselet er montasjestifter til rammen, og starter med fronten klipp. Trykk forsiktig batteridekselet inn i klippene.
4

Tørk bort eventuelle fingeravtrykk eller flekker fra batteridekselet.
Dyna Models
5

Fjern setet og koble fra batteriet, og starter med den negative terminalen.
6

Trekk batteriet ut av skuffen og løsne festeboltene som fester nedre skuffen til rammen. Fjern den opprinnelige toppen og sidedeksler fra batteriet skuffen og kast eller lagre for senere bruk.
7

Installer det nye dekselet ved å stille opp klipsene på undersiden av dekselet med den beholder leppe på den nedre batteri skuffen. Trykk klipsene på leppen før de sitter helt. Hvis montert riktig, vil toppen av det nye dekselet sitter godt og jevnt under rammen.
8

Åpne det nye dekselet, stram batteriet skuffen festeskruer og installere batteriet. Koble plusspolen først, etterfulgt av den negative terminalen.
9

Sett setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106607.html

Previous:
Next:

motorsykler