Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta av de Factory blinklys på en motorsykkel

En motorsykkel fabrikk utstyrte blinklys er designet for å være så synlig og merkbar som mulig for å sikre at andre bilister ser dem. I de fleste tilfeller de samme blinklys negativ innvirkning på maskinens elegante linjer som strekker seg ut fra motorsykkelens bakskjermen og fairings som store oransje buler. Installere en mer elegant og desidert mer attraktiv samling av blinklys er mulig, noe som gjør fjerning av fabrikken igjen signaliserer en prioritet. Det er flere mulige montering metoder som brukes av dagens motorsykler, men de er alle relativt like og kan fjernes med bare vanlige håndverktøy. Instruksjoner
kåpe-Montert Turn Signals
en

Fjern kåpen panel blinklyset er montert på. Fjern kåpe bolter med en umbraconøkkel og dra kåpen fra motorsykkelens ramme.
2

Reach bak kåpen og koble blinklyset er kablingskontakt fra motorsykkelen ledningsnett.


3

Fjern blinklyset er monteringsmutteren fra indre ansiktet av kåpen med en skiftenøkkel. Trekk av blinklyset av kåpen.
4

Sett kåpen på motorsykkel. Fjern turn signal fra motsatt side kåpe med samme metode.
Fork-montert Turn Signals
5

Skru av frontlys trim ringens bolter med en stjerneskrutrekker. Trekk frontlys trim ring og pære ut av frontlys shell å få tilgang til blinklyset er kablingskontakt.
6

Fjern mutteren fra baksiden av blinklyset er festebrakett på forgaffelen.
Side 7

Følg blinklyset er ledninger til frontlys. Trekk ut blinklyset ledningsnett kontakten fra ledningsnettet i frontlys skallet.
8

Trekk blinklys og ledninger ut fra form-montert braketten. Gjenta på den gjenværende blinklyset. Monter frontlys.
Bakskjerm Rail-Mounted Turn Signals
9

Fjern motorsykkelens sete med setet utløsermekanismen eller ved å fjerne festeboltene på sidene og bak av setet med en umbraconøkkel.
10

Fjern mutterne fra bunnen sider av bakskjermen med en skiftenøkkel. Push han fender er festeboltene ut av bakskjermen rail. Sett bakskjermen på bakhjulet.
11

Fjern blinklyset mutter fra innsiden av bakskjermen rail med en pipenøkkel. Trekk ut blinklyset ledningsnett kontakten fra ledningsnettet mellom seteskinnene. Trekk blinklyset ut av fender rail.
12

Gjenta på den gjenværende blinklyset. Løft bakskjermen på plass mellom fender rails. Sett Fenders bolter gjennom fender jernbane og inn i fender. Stram montering bolt er gal med en pipenøkkel.
13

Sett setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107529.html

Previous:
Next:

motorsykler