Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en Kawasaki Forgasser FD44V

Carburetors har en tendens til å få plugget med oppbygging og forurensninger over tid, spesielt på eldre motorsykler. Så rengjøring disse karbohydrater er riktig en viktig oppgave i å få sykkelen oppe og går igjen. Gjør jobben med riktig utstyr og verktøy vil gjøre det mye enklere, og du vil være i stand til å rense forgasseren raskt og effektivt. Du trenger
Gummihansker
Forgasser rengjøringsmidler
Air kompressor med lite tips
Bucket
Vis flere instruksjoner
en

Ta på gummihansker . Fjern forgasseren fra motorsykkelen. Dette varierer fra modell til modell, så se i bilens instruksjonsbok. Men standard fjerning består av å fjerne bensintanken bly fra bensin bryteren, fjerner slangeklemme rundt forgasseren, og løfte den ut av siden av motorsykkelens motorrommet.
2

Dump all gassen ut av forgasseren i en bøtte. Rist forgasseren forsiktig slik at all gassen i linjene og sprekker vil renne.
3

Fjern det svarte runde hevert skive fra sentrum av forgasseren ved å forsiktig vri den mot klokken. Dette vil gi deg lettere tilgang til hele forsamlingen. Spray hevert skive av med forgasser renere.
4

Bruk en luftkompressor med et lite tips for å blåse ut alle linjene i forgasseren. Disse små linjer ofte få plugget med gass partikler.
5

Spray forgasseren ut med forgasser renere. Dette er en ekstremt potent kjemisk løsning som er utviklet for å avfette og fjerne partikler tresko. Sørg for å holde forgasseren over en bøtte som du sprayer det.
6

Drain eventuelle gjenværende væske ut av forgasseren. Reinstallere forgasseren samme måte som du fjernet den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107530.html

Previous:
Next:

motorsykler