Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1984 Honda CR500 Motorspesifikasjoner

The 1984 Honda CR500 er en kraftig off-road motorsykkel. Den lette og slanke ramme står i motsetning til den virkelige styrken under, noe som gjør denne maskinen mer enn i stand til rask off-road akselerasjon. Eller kurs, er hjertet av CR500 makt motoren, og denne komponenten er i stor grad ansvarlig for sykkelens ytelse. Motortype

Hondas 1984 CR500 har en klassisk to-takts motor. Vanlig blant skitt sykler, plugger en totaktsmotor er gnist brann en gang per syklus av veivakselen. Dette betyr at to-takts motorer har en rekke fordeler fremfor tradisjonelle firetaktsmotorer, for eksempel lettere vekt som følge av færre ventiler og ekstra kraft fra den økte avfyring frekvens. I tillegg har den CR500 et maksimalt dreiemoment på 48,5 fot-pounds på 6600 rpm og en topp 58 hestekrefter ved 6600 rpm.
Bore og Stroke

Honda CR500 har en 3,504-tommers bar og en 3,11-tommers hjerneslag. Dette innebærer at motorens boringen, eller den sylindriske område i motoren hvor stempelet stiger og faller, har en innvendig diameter på 3,504 inches, mens slaget måler den avstand som stempelet reiser inne i sylinderen, i dette tilfelle 3,11 inches.

Displacement

En motor deplasement blir ofte brukt for å bestemme den samlede styrke og kraft at den er i stand til å produsere. Fortrengning er et mål på det volum som fortrenges av motorens sylinder som den beveger seg fra sin nederste stilling til sin øvre stilling-mest. Motoren i 1984 Honda CR500 har et volum på 30,512 cubic inches, eller ca 500 kubikkcentimeter.
Cooling
p Med all den energi frigis i CR500 sin motor, kjøling er en topp prioritet. Overoppheting kan skade motoren og de omkringliggende deler. Som ofte er tilfellet for motorsykler, bruker CR500 en luft-kjølesystem. Avhengig av luftsirkulasjon for å spre varme fra motoren har fordelen av ytterligere å redusere vekten av motoren ved å eliminere behovet for ekstra deler og kjølende fluid, som vanligvis er tilfelle i en vannkjølt motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109916.html

Previous:
Next:

motorsykler