Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Forgasser Synkronisere Tools for en 1979 GS550E Suzuki

The 1979 GS550E Suzuki var en pålitelig street sykkel. Men, som den mest pålitelige av motorsykler, er det fortsatt trenger vedlikehold. En viktig vedlikehold oppgave på hvilken som helst fire-forgasser motor er synkronisering av forgassere. Skal fungere ordentlig, må de arbeide i samklang. Det finnes flere metoder for å synkronisere forgassere og de hver bruker ulike verktøy. Fire-Carb Stack

verktøyene som kreves, sekvensen, eller til og modell av Mikuni karbohydrater er ikke så viktig som konfigurasjonen deres, en fire-carb "stack" festet til gummi inntak. De fleste av de verktøyene som brukes til å synkronisere disse forgassere er standard, metrisk mekaniker verktøy. Hvordan du velger å synkronisere din vil avgjøre om du trenger noen spesielle verktøy. Det er to hovedmåter å synkronisere disse forgassere.
Mechanical Synkronisering

Den vanligste måten entusiaster synkronisere gamle multi-carb systemer er mekanisk synkronisering. Konseptet er enkelt: Hver forgasseren har Venturi, eller tube, strømmer det luft gjennom, atomizing drivstoffet som det er trukket inn i motoren. Størrelsen av venturien er mekanisk modulert av gassen kabel, som driver en carb-slide. Som gassen åpnes, løfter raset, øke luftstrømmen gjennom Venturi, akselererer motoren. Dersom deler av luftinntaket er strippet bort slik at du kan se eller føle gapet mellom bunnen av carb-slide og bunnen av Venturi, kan du ta opp åpningen i hver forgasser i helt lukket stilling. Du bruker inne skalapasser. Når du er registrert åpningen, justere alle fire carb-lysbilder slik at deres hviler åpninger er de samme. Sette hver til minste måling, deretter justere hovedvolumet justering for tomgang.
Mercury Synkronisering

Mechanical synkroniseringen er bra, men det har en ulempe. I teorien, hvis hver carb-slide åpnes det samme beløpet i lukket gass stilling, bør karbohydrater skal synkroniseres eller svært nær. Hva denne metoden ikke gjøre rede for er svingninger i vakuum. Slitte deler eller til og med pin-hull i inntaket pakninger kan forandre vakuumet i venturien, selv om de karbohydrater er mekanisk synkronisert. Hvis det er stor slitasje eller en stor varians i vakuum, må problemet tas opp direkte. Hvis det er en mindre varians, vil en MECURY-synch gjøre opp for det.

Mercury synkroniserer måle vakuum. De er fire lange, glass rør som ser ut som termometre. De har klare, fleksible, plast rør som strekker seg fra glasset, kvikksølv kabinetter. De fleksible rør har metall-trådene ved enden at tråden direkte inn i maskinerte hull i manifolden side av hver Mikuni forgasser. Attache kvikksølv-synkronisering verktøyet og fest den i oppreist stilling. Start motorsykkel, men ikke rev den. Bare la den inaktiv, slik at du ikke suge kvikksølv inn i motoren. Hver forgasser vil heve kvikksølv nivået fra vakuum sin. Nå, juster forgasseren glir basert på vakuum, uavhengig av den mekaniske stilling av skinnene. Dette vil utgjøre små mekaniske variasjoner i motoren.
Mercury Free Vacuum Sync

Fordi kvikksølv synker kan føre inhttp ://write.demandstudios.com /edit. php? ArticleID = 3340712 motorsykkelen suger kvikksølv i sin motor, ny, kvikksølv vakuum synkroniseres har blitt populært. Den gjør akkurat det samme, på samme måte, ved hjelp av de samme prinsippene --- de bare eliminere muligheten for en stor skrue opp. En kvikksølv vakuum sync er den beste av de tre metodene, selv om de er dyrere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108725.html

Previous:
Next:

motorsykler