Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å identifisere Motor i Min Yamaha Maxim

Yamahas XJ-serie Maxim motorsykler, produsert fra tidlig til midten av 1980-tallet, dele XJ betegnelse med sportslig Seca linje. Gaten-sykkel utseendet på Maxim inneholdt ulike inline firesylindrede motorer under produksjonen sin, inkludert 400, 550, 650, 700, 750 og 1100 kubikk-centimeter versjoner. Motoridentifikasjon kan foretas ved dekoding motoren nummer, som faktisk er en del Yamaha nummer. Den viktigste delen er modellen koden, som er de første tre posisjoner av den 12-sifrede Yamaha delenummer. Instruksjoner
en

Finn motornummer. Motor tallene er vanligvis på toppen av veivhuset, på høyre side av motorsykkelen, ved siden av clutch dekselet. Venstre og høyre er utpekt mens du sitter på motorsykkelen.
2

Skriv motoren koden ned for henvisning. Yamaha delenumre er enten alfanumerisk eller numerisk. Det er delt opp i fire deler, det viktigste er de to første. § ens tre posisjoner utpeke bilmodell, mens det femsifrede seksjon to betegner den faktiske delen. Skriv ned de tre første posisjonene i koden.
3

sammenligne modellkoden delen av delenummer til en Yamaha-modell kode notering som den som finnes på MerrittMotorcycleSalvage.com. Denne oppføringen er omfattende og gir fullstendig informasjon, inkludert året, modell motorstørrelse og noen spesielle spesifikasjoner. Modellen koden "1LT" representerer en 1986 XJ700XSC Maxim Z 700 kubikkcentimeter motor designet for California utslippskrav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109015.html

Previous:
Next:

motorsykler