Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Rear Tire på en Honda GL1500 Goldwing

The GL1500 Goldwing er en av Hondas premiere touring motorsykler, kjent for sin evne til å reise lange avstander lett samtidig som det gir et høyt nivå av førerkomfort. Mens Goldwing er utstyrt med dekk som er laget spesielt for denne type høy kjørelengde riding, slites de ut til slutt. Dessverre kan erstatte bakdekket ser ut til å være en monumental oppgave, som bakhjulet er skjult bak Goldwing i bagasjerommet og salveskene. Stund, kan de fleste GL1500 eiere henvende seg til sitt Honda forhandler gjør jobben for dem, fjerne bagasjen og bakhjulet selv kan gjøres med litt tålmodighet. Du trenger
Phillips skrutrekker
5 mm unbrakonøkkel
10 mm, 12 mm, 14 mm og 27 mm stikkontakter
pipenøkkel
Tre blokker
Schrader ventil verktøyet
Bead breaking verktøy
Tire strykejern
Trykkluft
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på et plant underlag og hev den på sitt senter stand. Fjern den nedre panel fra stammen, med en stjerneskrutrekker til å fjerne de to boltene fra panelet. Fjern den nedre bakre trim stykker fra bagasjerommet, fjerne alle skruene med en stjerneskrutrekker. Åpne saltasker. Ved hjelp av en 5 mm umbraconøkkel fjerne socket boltene på toppen og bunnen av posen. Trekk saltasker bort fra rammen og koble fra ledningene. Løsne boltene fra begge lyddempere, ved hjelp av en 10 mm pipe, og trekk lyddempere til siden.
2

Ved hjelp av en 14 mm pipe, fjerne bolten fra venstre bakre støtdemper. Fjern bolten fra høyre bakre støtdemper med en 12 mm stikkontakt. Ved hjelp av en 27 mm-kontakten, fjern låsemutteren fra bakakselen. Løsne de bakre aksel klype bolter med en 12 mm pipe og trekk bakakselen ut av svingarm og bakhjul. Løft den bakre bremsekalippernes ut av bakbremsen rotor og bort fra hjulet. Senk støttehjul på bakken.
3

Lay rattet på et par tre blokker for støtte, vendt mot rotoren oppover for å unngå skade. Skru ventilen stammen kjerne med en Schrader ventil verktøyet og la dekket for tømming. Ved hjelp av en limstreng bryte verktøyet, bryter forseglingen mellom dekket og hjulet. Skyv dekk nedover for å lage et lite gap.
4

Sett et par dekk strykejern inn i gapet, posisjonering dekk strykejern på ti og to stillinger. Trykk dekkets strykejern ned mot midten av hjulet til å løfte et parti av dekket over kanten av hjulet. Vedlikeholde grep på ti dekk jern og omplassere den andre dekk jern på de trangeste punktet mellom dekk og hjul. Trykk på dekk jern ned for å trekke mer av dekket over hjulet. Gjenta til hele overleppen av dekket er fjernet.
5

Trekk dekket oppover for å bringe de resterende leppe nærmere kanten av hjulet. Stå hjulet oppreist og gripe den mellom knærne. Sett et dekk jern under dekk og hekt den over ytterkanten av hjulet. Trekk dekk jern mot deg for å pop dekket av hjulet.
6

Hook nedre kant av det nye dekket over rattet, og trykk ned for å feste i dekket. Hvis det er nødvendig, hekt dekk jern over kanten av hjulet, og skyv den utover å trekke nedre kant av dekket på hjulet. Trykk ned på dekk for å bringe den øvre kant nærmere hjulet. Hekt dekk jern over kanten av hjulet, og skyv den utover å trekke dekket over rattet. Arbeid rundt kanten av hjulet til dekket sitter helt.
7

Fyll dekket med trykkluft for å sette dekkets bead, tilkjennegitt av to høyt spretter. Tillate at dekket til å deflatere før innskruing ventilstammen kjerne på plass med en Schrader ventil verktøyet. Reinflate dekket til ønsket dekktrykk. Reinstallere bakhjulet, bremsekalippernes, lyddempere, støtdempere, saddlebags og bagasjerommet i motsatt rekkefølge av demonteringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107340.html

Previous:
Next:

motorsykler