Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel importavgifter

Titusener av motorsykler er importert til USA hvert år fra store selskaper som Honda eller BMW så vel som små selskaper kjent for tilpasset eller luksus arbeid. Den amerikanske belaster lave tollsatser på de fleste motorsykkel import, og noen kan komme inn i landet tollfritt. US Tariff Regime

USA publiserer alle sine tariffer årlig i harmoniserte Tariff Schedule (tilgjengelig på den amerikanske International Trade Commission nettside). Produktene er klassifisert i henhold til en internasjonalt avtalt system, og publisert i lister som første staten import kode, og deretter produkt, enhet, generell plikt, spesiell plikt og straffetoll. Duty Tallene endres med jevne mellomrom.
Generelle Motorsykkel Duty

Motorsykler er oppført i kapittel 87 i Det harmoniserte Tariff Schedule, klassifisert under "motorkjøretøyer hovedsakelig konstruert for transport av personer ", som vanligvis medføre en 2,5 prosent toll per enhet, vurderes den endelige verdien. Noen importere en motorsykkel personlig trenger å vite spesifikasjonene til motoren for å finne akkurat det produktet koden.

Spesielle priser

USA tildeler spesielle tollsatser på produkter med opprinnelse fra land som det har en frihandelsavtale. Disse prisene gjelder for hvor produktene er laget, ikke hvor morselskapet eller merkevare har hovedkontor (for eksempel hvis motorsykkelen er laget i en meksikansk fabrikk, spesialpriser gjelder uavhengig av hvor eieren av fabrikken ligger). Motorsykler importert fra Australia, Bahrain, Canada, Chile, Israel, Jordan, Mexico, Marokko, Oman, Peru og Singapore kan komme inn i USA tollfrie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107339.html

Previous:
Next:

motorsykler