Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Custom Honda Rebel Ideas

The Honda Rebel motorsykkel har litt av begge verdener som det er både en stilig og kraftig sykkel som kan tilpasses på en rekke måter. Disse tilpasning ideer kan innebære å male Honda Rebel på en rekke måter, modifisere den til å ri på en annen måte eller legge stilig tilbehør til utsiden av sykkelen. Custom Paint

Mye av Honda Rebel motorsykkel består av mekaniske elementer og krom deler av sykkelen, for eksempel styret, eiker og eksos. Men det er noen steder i front og bak der en tilpasset maling jobb kan bli lagt for å gi din Rebel se alle dens egen. Vurdere å male det med farger og logoer på favorittlaget ditt. Maleri Rebel som om det var dekket med graffiti er en unik maling-jobb idé, spesielt hvis den er drevet regelmessig gjennom et urbant miljø. Du kan også gå med vinger eller flammer for en intens look.
Chopper

Honda Rebel motorsykler kan bli endret til helikoptre, men en garasje vil være nødvendig sammen med nødvendige deler og verktøy. Choppers er en type motorsykkel som har setene lavere enn styret og forhjulet skjøvet ut, slik at det å cruise mer jevnt. Hondas har lette rammer, som gjør modifisering av sykkelen inn i et helikopter enklere. En chopper er bra for nybegynnere rytteren, som kan bremse sykkelen og lett berøre føttene til bakken for å stabilisere den.
Legg Detaljer

Honda Rebel motorsykler er ofte kritisert av MC-entusiaster for ikke å ha alle de små detaljene som andre sykler har, ifølge Custom Choppers Guide. Du kan rette på det ved å endre din Honda Rebel sykkel med detaljer som en olje indikatorlys og en dimmer på halogen hodelykt. Eller installere store speil på sykkelstyre for bedre bakre visjon mens ridning og en andre plass på baksiden av sykkelen for en passasjer. Sjekk motorsykkel butikker eller automotive tilbehør butikker som spesialiserer seg på disse og andre ettermarkedet varer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109827.html

Previous:
Next:

motorsykler