Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Shift Star i en KLX110

KLX110 skitt sykler har en fire-trinns girkasse med automatisk clutch. En omlegging stjerne, ellers kalles en cam endring trommel, engasjerer clutchen når du skifte gir. Tannhjul på forsiden av stjernen slitasje i tid, og som et resultat, kan overføringen låse i et tannhjul eller ikke skifte i det hele tatt. Skiftet stjerne ligger bak veivhusdekselet på venstre side av motoren. Skifte stjernen krever metriske verktøy og deler fra en KLX110 skift stjerne kit. Du trenger
Metric verktøy
Skrutrekker
Tenger
Gummiklubbe
Justerbare tang
Gear avtrekker
KLX110 shift stjerners kit
Vis flere instruksjoner
Fjerning
en

Park motorsykkelen på en reparasjon stativ eller på stativ sin. Ta en posisjon på venstre side av motoren.
2

Løsne sekskantskrue komprimering bolt i bunnen av girkasse fotarmen med en beregning sekskantnøkkel. Fjern spaken og returfjær bak ved å lirke spaken bort fra veivhusdekselet med en skrutrekker. Sett spaken og festet returfjær side.
3

Løsne og fjern veivhus boltene på venstre side av motoren med en beregning socket og skralle. Lagre boltene. Trykk ytterkantene av veivhuset dekselet med en gummihammer for å velte pakningen. Trekk dekselet av og kast den gamle pakningen.
4

Identifiser interne løfteren med bærende hjul på den nedre kanten av skiftet stjerne. Løsne og fjern hex-head bolt i bunnen av løfteren. Lagre bolten.
5

Komprimer løfteren retur-våren med tang når du tar spaken. Kast våren og spaken.
6

Fest justerbare tang på den ytre overflaten av skiftet stjerne. Løsne og fjern den store hex-head bolt i sentrum av stjernen med en mm sekskantnøkkel. Lagre bolten.
7

Tråd hovedakselen av et tann avtrekker inn i hullet i sentrum av skiftet stjerne der bolten ble fjernet. Stram den ytre enden av skaftet med en mm skiftenøkkel.
8

Stram hver av de ytre sjakter på utstyret avtrekker i trinn med skiftenøkkel for å fjerne skift stjerne. Kast stjernen.
Installasjon
9

Monter det nye skiftet start fra settet på plass på forsiden av veivhuset. Tre reddet bolt inn i sentrum av stjernen for hånd. Trekk til bolten sikkert med metriske sekskantnøkkel.
10

Fest den nye løfteren og returnere våren fra settet på veivhuset under skiftet stjerne med den lagrede bolt.
11

Plasser den nye veivhuset pakningen fra settet på forsiden av veivhuset. Juster skruehullene i pakningen med skruehullene i veivhuset. Sett på veivhusdekselet ved å stramme de lagrede bolter med socket og skralle.
12

Skyv skift-spaken tilbake fjæren på slutten av girakselen. Plasser girspaken horisontalt på enden av skaftet med spaken peker mot fronten av motorsykkelen. Sett på basis av spaken på enden av akselen for hånd.
13

posisjon spissen av skrutrekkeren på enden av returfjæren bak hendelen. Skyv enden av fjæren ned som du sakte trykker spaken på akselen med klubbe. Ta ut skrutrekkeren og trykk spaken helt på akselen. Stram kompresjon bolt i bunnen av girspaken sikkert med en sekskantnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111401.html

Previous:
Next:

motorsykler