Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for 2006 KTM 950 Adventure

Velge riktig motorsykkel for on /off-road ritt kan bety forskjellen mellom en rolig kort tur på mindre reiste stier og et mareritt fast i gjørma. Den 2006 KTM 950 Adventure er et passende valg for den erfarne rytter. Drevet av en firetakts V-Twin motor produserer 96,55 hestekrefter ved 8000 RPM og 70 pund-fot dreiemoment ved 6000 RPM, er dette all-terrain motorsykkel en rask valg for den eventyrlystne rytter. Funksjon

2006 KTM 950 Adventure gir rytteren en evne til å kjøre til kinosaler eller la asfalt for jordnær terreng uten ettermarkedet modifikasjoner. Som Tim Carrithers skrev i august 2007 utgaven av motorsyklist, "[The KTM 950 Adventure er] en superbike for de av oss som ikke holder deg til fortau." Dette er en all-terreng motorsykkel med makt.
Geografi

KTM er en østerriksk motorsykkel, sykkel og moped selskap med historie tilbake til 1934, da Hans Trunkenpoiz åpnet et verksted i Mattighofen, Austira. Designet for ulendt terreng, er det 2006 KTM 950 Adventure hjemme på ethvert hjørne av verden. Sand stier, godt preparerte fortau, skog høylandet og ørken terreng vil ikke skremme denne motorsykkelen.

Spesifikasjoner

2006 KTM 950 Adventure er en manuell seks -hastighet med en krom molybden ramme. Setet er 860 mm opp fra bakken og polstrede av foran omvendte gafler og en bakre twin-sided svingarm. Drivstofftanken har maks kapasitet på 5,8 liter og en standard drivstoff-nivå varsellampe som lyser når det er på tide å gassen opp. Bakhjulet bredde er 4,3 inches med en aksje 150/70 R18 dekk, og forhjulet bredden er 2,2 inches med en aksje 90/90 R21 dekk. Doble skivebremser pryder forsiden rotor, og en enkelt plate brems bremser bak.
Hensyn

Ifølge Motorsyklist, bør eiere eller potensielle kjøpere av disse motorsykler se ut for impotent vann og /eller drivstoffpumper, rustne eiker, korroderte elektriske koblinger, calamitous starter støy. Hver bil har sin spesielle sett med problemer å faktor i kostnadene for eierskap.
Warning

Respektere makt on /off-road motorsykler kan bety forskjellen mellom komme trygt hjem og en tur til sykehuset. Den 2006 KTM 950 Adventure er en rask motorsykkel som gir rom for feil når du er på asfalt eller et ulendt terreng. Iført hjelm, hansker, støvler og verneutstyr vil redusere skade på grunn av en krasj.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107165.html

Previous:
Next:

motorsykler