Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de Fork Seals av en VTX 600 Shadow

The VT600 Shadow VLX er en cruiser stil motorsykkel produsert av Honda 1988-2007. Som de fleste moderne motorsykler, er skyggen utstyrt med et par av teleskopisk hydraulisk forgaffeltrykk ben. Disse gaffel-ben er fylt med en tung olje som reduserer støt som genereres av ujevnheter i veibanen. Oljen blir holdt på plass av en tetning mellom den øvre gaffel røret og den nedre gaffel glideren. Disse tetninger kan sprekke med tiden, slik at flaket gaffel olje lekker ut til framhjulet. Gaffelen ben må fjernes og demonteres for å skifte ut de gaffel-sel. Du trenger
service lift
Phillips skrutrekker
Pipenøkkel og stikkontakter
strikken
Fastnøkkel satt
Gummi-Jawed skrustikke
Oil fange pan
Bottom holder røret verktøyet
unbrakonøkkel satt
Flat skrutrekker
Fork olje
Fork segl
Backing ring
Fork pakningsdriver
Dust segl
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Monter motorsykkelen på en tjeneste heis.
2

Fjern den fremre bremsekalippernes fra venstre gaffel ben, med en pipenøkkel. Skyv bøylen av bremsen rotoren og henge den fra styret, ved hjelp av en strikk ledningen.
3

Skru av speedometer kabel montering bolt, som ligger på venstre side av forhjulet, ved hjelp en stjerneskrutrekker. Trekk speedometer kabelen ut av speedometer stasjonen.
4

Løsne aksel klype boltene på begge nedre gaffel ben, ved hjelp av en umbraconøkkel. Trekk forakselen ut av gaffelen ben og forhjulet. Senk hjulet til bakken og rulle den bort fra motorsykkelen. Unbolt front fender fra lavere gaffel ben. Løsne gaffel beinet topp caps, ved hjelp av en fastnøkkel. Ikke helt skru av caps på dette tidspunktet.
5

Løsne de øvre og nedre gaffel klemme klype bolter, med en pipenøkkel. Løsne Blinklys foran mount klype bolter. Trekk gaffel bena ut av gaffelen klemmer, ved hjelp av en nedadgående vridende bevegelse. Skyv de fremre blinklys på toppen av gaffel ben.
6

Place en av gaffel ben i en gummi-Jawed skrustikke. Trykk hardt ned på topplokket og skru lokket helt. Trekk spacer, vaskemaskin og gaffel våren ut av gaffelen beinet. Ta gaffel beinet ut av skrustikke og holder den over en olje få kjøpt. Hell ut gaffel olje mens du pumper den øvre gaffel røret.
7

Monter gaffel beinet vannrett i skrustikke din. Skyv en bunn holder rør verktøyet inn i gaffel ben og skyv den mot den nedre gaffel beinet. Skru bolten fra bunnen av den nedre gaffel ben, ved hjelp av en sekskantnøkkel. Trekk bunnen holder røret verktøy, gaffel stempel og rebound spring ut av gaffelen beinet.
8

Lirk støvforsegling og tetningen låseringen på toppen av den nedre gaffel ben, ved hjelp av en flat skrutrekker. Skyv den øvre gaffel rør inn i den nedre gaffel ben, deretter trekke gaffel rør ut med stor kraft. Gjenta til gaffel segl og øvre gaffel tube er fri for den nedre gaffel beinet. Trekk olje lock stykke ut av den nedre gaffel beinet.
9

Slip olje segl og sikkerhetskopiering ring opp og av gaffel røret. Coat en ny gaffel tetning med gaffel olje, og skyv den nye backing ring og olje segl på gaffelen tube, vendt mot siden av den merkede ansiktet av olje segl oppover. Pensle toppen av den nedre gaffel ben, olje-lock stykke og bunnen av gaffelen rør med gaffel olje, og skyv deretter gaffel rør inn i den nedre gaffel beinet.
10

Skyv rebound våren og gaffel stempel inn i den gaffel-rør, etterfulgt av nedre holder røret. Skru bolten inn i bunnen av nedre gaffel ben, deretter stramme den til 22 fot-pounds, med en momentnøkkel. Kjør gaffel tetningen inn i den nedre gaffel ben, ved hjelp av en gaffel pakningsdriver. Stopp når låseringen sporet er synlig. Smekk låseringen på plass. Coat kanten av en ny støv tetning med gaffel olje, og skyv den på plass over toppen av den nedre gaffel beinet.
11

Fjern gaffel beinet fra skrustikke og hold den i oppreist stilling . Fyll gaffel etappe med 8,9-unser gaffel olje, deretter sakte pumpe gaffel røret for å frigjøre eventuelle luftbobler. Hell ytterligere åtte gram av gaffel væske inn i gaffel røret, og deretter pumpe gaffelen igjen. Komprimere gaffel røret helt og holde den på plass. Mål gaffel oljenivået ved hjelp av en 4,4-tommers lengde på wire. Gaffelen olje må være nøyaktig 4,4 inches fra toppen av gaffelen røret. Fyll olje om nødvendig å øke oljenivået.
12

Slipp gaffel røret og skyv gaffel våren på plass med tett såret delen vendt opp. Sett på skiven og avstandsstykket inn i gaffel ben, deretter skru topplokket på plass. Stramme hetten til 17 fot-pounds.
13

Sett de resterende gaffel beinet olje-merke, med samme metode.
14

Skyv gaffel ben inn i Gaffelklemme , og stram deretter nedre klemmen klype bolter til 36 fot-pounds. Stram den øvre klemmen klype bolter til 17 fot-pounds. Sett tilbake det fremre støtfanger på nedre gaffel ben. Løft forhjulet på plass og skyv den fremre aksel gjennom både gaffel ben og forhjulet. Stram aksel klype bolter til 16 fot-pounds.
15

Skyv fronten bremsekalippernes over bremsen rotoren og på venstre nedre gaffel ben. Stram bremseklosser bolter til 22 fot-pounds. Skyv speedometer kabelen inn i forhjulet speedometer stasjonen. Skru fast bolten på plass.
16

Nedre motorsykkelen på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111712.html

Previous:
Next:

motorsykler