Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner svart maling fra den hvite plasten på en motorsykkel Gas Tank

Tradisjonelt ble motorsykkel drivstofftanker laget av slitesterkt stål eller aluminium for å motstå støt fra en fallulykke eller lysbilde. Over tid, begynte off-road motorsykkel entusiaster å erstatte sine metall tanker med lette plastkar å redusere maskinens totale vekten, få en fordel i manøvrerbarhet. Imidlertid svart maling påføres plasttank vil skrelle eller sprekke etter hvert som den er utsatt for solen og andre elementer. Å male drivstofftanken, må den opprinnelige strøk med maling fjernes slik at den rene, hvite plasten under. Du trenger:
Stikknøkkel
unbrakonøkkel
Gass kan
3 fots lengde på drivstoff hoe
maskeringstape
Plastic trygg fjerning av maling produkt sammenligning Paint brush
Fin skuresvamp
Vann
Bensin
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra motorsykkelen, enten ved hjelp av en fastnøkkel, Allen fastnøkkel eller motorsykkel sete låsesystemet.
2

unbolt drivstofftanken fra motorsykkelens ramme, med en pipenøkkel. Løft bensintanken litt opp og trekk bensinslangen ut av drivstofftanken ventilutløpet, som ligger under venstre side av tanken, for hånd. Alternativt trekke bensinslangen ut av bensinpumpen uttak på bunnen av drivstofftanken, hvis du arbeider på et drivstoff-injisert motorsykkel. Koble eventuelle elektriske kontaktene fra bunnen av tanken, og løft bensintanken bort fra motorsykkelen.
3

Sett drivstofftanken over en passende størrelse gass kan. Presse en 3-fots lengde på gummi drivstoff slangen på drivstoff ventil eller bensinpumpe utløp, deretter plassere den frie enden av slangen inn i gass kan. Sett bensinkranen girvelgeren til "On" eller "Prime" posisjon for å tømme drivstofftanken eller koble til et 12-volts batteri til drivstoffpumpen kontakten for å tømme tanken.
4

Dekk drivstoff ventil eller drivstoffpumpe, tanklokket og de elektriske kontaktene med heavy-duty maskeringstape.
5

Påfør et tynt lag med plast-safe maling fjerne produktet på drivstofftanken, kan ved hjelp av enten en spray eller en pensel. La malingsfjerner sett i minst 5 minutter, eller som anvist av produsenten. Malingen bør begynne å boble eller flasse i løpet av denne tiden.
6

Skrubb bort malingen fra drivstofftanken er plast overflate, med en fin scouring svamp og varmt vann. Skyll tanken med varmt vann.
7

Påfør et andre strøk av plast-safe fjerning av maling produkt til drivstofftanken for å fjerne eventuelle gjenværende maling flekker. La produktet sett, deretter skure og skylle tanken. /Fjern maskeringstape fra drivstoff ventil og tanklokket. La tanken lufttørke helt.
8

Paint nylig strippet drivstofftank, som ønsket, og deretter setter bensintanken på motorsykkelen. Koble de elektriske kontaktene til bunnen av tanken, og skyv deretter drivstoff slangen på drivstoff ventil eller bensinpumpen stikkontakt.
9

Sett setet på motorsykkelen din, ved hjelp av en fastnøkkel, unbrakonøkkel eller motorsykkel sete låsesystemet,
10

Fyll drivstofftanken med riktig klasse av bensin anbefales for motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111406.html

Previous:
Next:

motorsykler