Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge til bremselysene til en XR400R

Legge til en bremselys på din Honda XR400 dirt bike er ikke spesielt komplisert, men det krever litt kompetanse. Aksjen baklys socket er utstyrt med en ekstra ledning for en brems lysbryter, og du må finne den beste måten å rute ledningene for en ryddig installasjon. I tilfelle du er ukjent med hjerteskjærende på motorsykler, verve hjelp av en kunnskapsrik rytter eller motorsykkel mekaniker. Du trenger
bremselys kit
Metric verktøy
Lodding verktøy, Elektrisk loddetinn
Wire tang
Nylon bånd
Vis flere instruksjoner
baklys Kabling
en

Skaff en brems lys kit og parkere XR400 på stativ eller på en reparasjon stativ.
2

Fjern rytterens sete og høyre lyddemper vakt ved hjelp de aktuelle metriske verktøy. Koble den svarte plasten som kobler den blå baklys ledningen til Hovedledningsnett nedenfor området av setet.
3

Fjern den røde baklys objektivet og ta baklys pære ut av stikkontakten . Løsne de to skruene som holder baklys basen til bakskjerm. Trekk basen vekk fra gummipakningen på fender. Legg merke til den ubrukte hull i bakenden av basen, ved siden av hullet okkupert av den blå baklys wire.
4

Skill to gule ledningene som følger med settet, og angi én side. Sett blottet enden av en gul ledning fra lyset kit gjennom ubrukte hull i baklys base bak. Skyv nakne ende av ledningen gjennom den ubrukte kontakt hull i lys bøssing, akkurat nok til spissen av ledningen for å kunne loddes.
5

Solder spissen av den gule ledningen til kontakten i lys socket. Tillat loddemetallet til å tørke. Hvis det er nødvendig, trim overflødig loddetinn rundt kontakten med små clippers, eller sende det overskytende med en neglefil, for å sikre en ensartet kontakt for pæren.
6

Route den frie enden av den gule ledningen gjennom ledningene hull i gummi baklys pakning på bakskjermen. Trekk slakk gjennom fra undersiden av fender. Sett på baklys basen til fender. Reinstallere baklys pære i kontakten, og koble den røde linsen til basen.
7

Skjær den blå ledningen på eksisterende svart plast kontakten. Ved hjelp av wire-tang, blanke, 1/4 tomme av enden av ledningen. Se instruksjonene i settet og koble den blå ledningen til tre-leder tilkobling følger med settet. Legg merke til at de tre-veis kontakten har en grå ledningen allerede er installert.
8

Koble den andre gule ledningen fra settet til den åpne porten på tre-leder kontakt, ved siden av den grå ledningen. Sett pluggen i den viktigste ledningsnett der fabrikken kontakten ble frittliggende.
Brake Light Switch
9

Plasser en butikk fille rundt master sylinder på baksiden bremsepedalen . Fjern banjo bolt fra master sylinderen. Installere den medfølgende bremselys bryteren til banjo porten på master sylinder. Tørk eventuelle gjenværende bremsevæske bort med fille.
10

String den grå ledningen og gule ledningen fra kontakten til området for bremsen lysbryter. Koble begge ledningene til den medfølgende to-leder-kontakten fra settet. Plugg den to-leder-kontakten inn i kontakten på bremsen lysbryter.
11

Fest bremselys bryteren ledninger til rammen tube av motorsykkelen over den bakre bremsepedalen ved hjelp av ett eller flere nylon bånd. Sikre de gule og grå ledningene sammen i øvre rammerør under rytterens sete ved hjelp av en nylon tie.
12

Fest høyre eksospotte vakt og rytterens setet på motorsykkelen. Se i service manualen og følg prosedyrene for blødning bakbremsene. Toppen av bremsevæske i master sylinderen før motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110929.html

Previous:
Next:

motorsykler