Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1991 Honda Nighthawk 250cc Fakta

The 1991 Honda Nighthawk 250cc motorsykkel var en økonomisk, no-frills japansk sykkel som tilbys mye fart fra sin lille, to sylindre, fire-takts motor. Motorsykkelen var en mindre kostbar alternativ til Nighthawk nærmeste konkurrent, Kawasaki 250, med en besparelse på $ 800 på prislappen, gir Nighthawk eiere mer bang for the buck. Historie

1991 Honda Nighthawk, formelt identifisert som CB250, var en del av CB250 familie som kan spores tilbake til 1968 da 250 erstattet Superhawk CB72. 1991-modellen tilhører 1982-2008 Honda Nighthawk 250cc familie. Motorsykkelen er Hondas basen sykkel og endret seg lite i løpet av sin levetid. The Nighthawk 250 er en fetter av den tilsvarende store Honda Rebel 250 custom cruiser sykkel.
Spesifikasjoner

1991 Nighthawk Motoren var en 234cc tvilling, fire-takter, luftkjølt motor. Dens boring og slaglengde var 2,086 x 2,086 inches og inneholdt to ventiler per sylinder. Det genereres 20 hestekrefter og 13,3 fot-pounds av dreiemoment. Makt ble overført via en femtrinns girkasse. Dekkene, foran og bak, målt 16 inches i diameter, og foran og bak brems trommer var 5,11 inches. Skivebremser ble ikke tilbudt på amerikanske modeller. Setet målt 29,3 inches av bakken, og sykkelen sin akselavstand var 56,3 inches. Motorsykkelen veide inn på 291 pounds.
Egenskaper
p Det var få tilgjengelige funksjoner på 250cc Nighthawk. Speedometeret på toppen av bensintanken var den eneste måleren tilgjengelig på 1991-modellen selv om det inneholdt en trippteller. En chrome instrument pod var utstyrt med "idiot" lys, de grunnleggende røde lamper som lyser når visse funksjoner på motorsykkel er i bruk. Lysene slås på når sykkelen var i nøytral, ble sidestand utplassert og de høye lykter eller blinklys var i bruk. Det var en rattlås, men ingen tenningslåsen. Under låste setet var oppbevaringsrommet og sikringsskap. The Nighthawk ble tilbudt bare i "Passion Red", og dens bare grafikken var sølvet "Honda" og "Nighthawk" navn på siden av drivstofftanken.
Resultatutvikling

The Nighthawk var utstyrt med en 4,2-liters drivstofftank og hadde et drivstofforbruk på 68 MPG. 1991 Nighthawk 250 håndtert svært godt i trange trafikkforhold, og dens eneste hodelykt gitt mer enn nok lys for natta ridning. Den femtrinns girkassen hadde en overdrive utstyr for å bump Hondas hastighet til 85 MPH på den åpne motorveien, men en substandard størrelse forgasser gjort motoren jobber hardt. De trommelbremser også var utilstrekkelig for bremsekraft i krisesituasjoner. Det er merkelig at Honda ikke har skivebremser for det nordamerikanske markedet selv om de ble tilbudt i Europa og Australia.
Bottom Line

1991 Honda Nighthawk var en uhyre populær sykkel for alle de riktige grunnene. Det oppnådde fenomenal gass kjørelengde, håndteres rimelig bra på motorvei hastigheter og tilbød nok av det grunnleggende for å gjøre det til en respektabel, men ikke spektakulær, pendler sykkel. Det har aldri matchet Honda Rebel 250 som en sexy tur, men det var en god punkt A til punkt B kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107235.html

Previous:
Next:

motorsykler