Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan drenere væske fra en motorsykkel

Utføre rutinemessige væske endringer på motorsykkelen kan bidra til å holde det knirkefritt. Du kan spare penger ved å endre din motorsykkel olje og bremsevæske i din egen garasje. Du bør endre motorsykkelens olje hver 6000 miles. Bremsevæske bør endres hver ett til to år. Du trenger:
bunnpanne
Åpen fastnøkkel eller skralle og socket
filternøkkelen
Rags
Momentnøkkel
trakt
Oil
Brake blødning kit
Bremsevæske
Vis mer Instruksjoner
Endre Oil
en

Sett opp en plass i garasjen eller oppkjørselen å jobbe med endring av olje. Sett opp alle verktøyene du trenger på forhånd slik at du slipper å rykke rundt søker etter et verktøy eller en fille.
2

Sett motorsykkelen på sin side stå. Plasser renne pannen under bolten merket "motorolje." Fjern bolten med en fastnøkkel eller en skralle og socket. Reposisjonere pan som nødvendig som den gamle oljen renner ut.
3

Skru av oljefilteret ved hjelp av et filter skiftenøkkel mens den gamle oljen er drenering. Filteret kan ha litt olje på den, så vær forsiktig så du ikke å sprute deg selv når du fjerne filteret.
4

Fjern smuss og skitt fra bolten plug og erstatte den med en momentnøkkel.
5

Forbered oljefilteret ved å fylle den en fjerdedel av veien med frisk olje. Swish oljen rundt i filteret for å sikre at oljen får god kontakt med motoren. Skift ut filteret og hell en halv liter olje i filteret med en trakt for å unngå søl av olje. Sjekk oljenivået å sikre at de er i forhold til manuelle spesifikasjoner.
Endre Brake Fluids
6

Fest brems blødning kit til bremsevæske brystvorten, som ligger på bremsen målepunktet. Vri brystvorten løs; den gamle bremsevæske vil renne inn settets væske beholder
7

Fjern motorsykkelen sin master sylinder cap å sørge for at væsken ikke tømmes helt.. Refill master sylinder med ny bremsevæske, ved hjelp av en trakt til å helle væske inn i sylinderen.
8

Pump motorsykkelens bremsehendelen å presse væske inn settets container. Når væsken renner helt klart, betyr det at væsken har blitt skylt helt.
9

Stram bremsevæske brystvorten ved hjelp av en momentnøkkel og erstatte master sylinder toppdekselet. Fjern blødning kit. Rydde opp i eventuelle lekkasje eller søl med filler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111427.html

Previous:
Next:

motorsykler