Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1998 Harley FLHT Spesifikasjoner

The 1998 FLHT Electra Glide Classic var en av de mest populære Harley Davidson. Bygget med interessene til langtransport touring ryttere i tankene, holder FLHT fortsatt mye av sin annenhåndsverdi. Spesifikasjoner for 1998 FLHT Electra Glide Classic kan finnes i mange aktuelle publikasjoner som spesialiserer seg på Harley Davidson. Motor

lager 1998 FLHT drivverk besto av Harley twin-cam 96-motoren utstyrt med en forgasser. Bensininnsprøytning var bare et alternativ for Road King modellene i 1998. V-twin motoren produserte så mye som 67 hestekrefter ved 5200 rpm og matet kraft til bakhjulet gjennom en fem-trinns girkasse og belte endelige stasjonen. Den multiple-plate tørr clutch kobles inn med en spak på styret.
Lagringskapasitet

Lagringskapasitet for FLHT var en viktig del av motorsykkelen for touring ryttere. Sykkelen kan være utstyrt med en avtakbar bagasjerommet, som i kombinasjon med standard malte salveskene, forutsatt nesten åtte kubikkfot lagringskapasitet. Den FLHT kan også utstyres med en ball stikk for å trekke en liten tilhenger.
Dimensjoner

tørrvekt av 1998 Harley Davidson FLHT var £ 756 . Sykkelen hadde en samlet lengde på 98,6 inches og en setehøyde på 27,3 inches. Akselavstanden på sykkelen var 63,5 inches og sykkelen kunne holde seks liter drivstoff.
Dekk og bremser

1998 Harley Davidson FLHT hadde en 80-16 foran dekk og 90-16 bak. Aksjen hydraulisk bremsesystem inkludert doble skivebremser foran, samt en enkelt bakre skivebrems som ble aktivert av et gulvbord montert bak bremsepedalen. Bremsene foran ble utløst av styret bremsehendelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110885.html

Previous:
Next:

motorsykler