Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en Gas Tank på en 1984 GPZ 550

Kawasaki nye-for-1984 GPZ550 inneholdt en kåpe som blandet inn i sin gass tank og ramme dekker å skape en aerodynamisk form og legge til mellomvekt sport sykkel visuelle appell. Som drivstoff kostnadene stige og interesse i tidlig 80-tallet motorsykler øker, er mange GPz550s blir returnert til tjeneste som økonomisk, men likevel sporty, pendlere. Men betyr dette ofte at komponenter må repareres eller erstattes, for eksempel en bulkete eller rustne gasstanken. De kåpe og ramme deksler kan gjøre gasstanken synes vanskelig å fjerne, men Kawasaki innarbeidet en enkel, effektiv metode for å montere tanken. Du trenger
Startnøkkel
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Place din GPZ 550 er tenningsnøkkelen i setet låsen på høyre side av halen kåpe, og låser setet. Løft baksiden av setet opp og trekk den bort fra motorsykkelen.
2

Skru festeboltene fra begge motorsykkelens rammen dekker, som ligger under setet og basen av gasstanken, ved hjelp en stjerneskrutrekker. Trekk rammen dekker bort fra gummituter plassert på motorsykkelens ramme.
3

Sett drivstoff petcock i spaken, plassert under høyre side av bensintanken, til "Off" posisjon å stoppe drivstoff. Reach bak petcock og trekk drivstoff linje og vakuum slangen ut av dysene som er innebygd i petcock sin bolig.
4

Trekk festeknast ved foten av gassen tank ut av den rektangulære gummimaljen montert til toppen av motorsykkelens ramme skinner. Løft den bakre av tanken litt opp, og trekk tanken vekk fra styret før den er frigjort fra gummidemperne på begge sider av rammen styringsgruppe pivot. Løft gasstanken av motorsykkelen
5

Skyv den nye -. Eller renovert - gasstanken langs motorsykkelens ramme og mot styret pivot gummidempere. Senk bunnen av tanken, på rammen og slip dens montering tappen inn gummimaljen montert på toppen av rammeskinnene.
6

skyve vakuumledning på dysen i midten av petcock største boliger. Skyv drivstoff linje på utløpsdysen peker mot baksiden av motorsykkelen.
7

Trykk tappene på forsiden av rammen dekker inn i rammens gummi montering maljer. Skru rammen dekker festeboltene på plass med en stjerneskrutrekker.
8

Slip plast tungen under fronten av setet inn i rammen fangst under bensintanken base. Senk setet på rammeskinnene og trykk ned til setets låsen klikker på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110886.html

Previous:
Next:

motorsykler