Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Screaming Eagle Race Clutch Kit

The Screaming Eagle race clutch kit er en annen i linjen av Screaming Eagle med høy ytelse for Harley-Davidson motorsykler. Pakkene har en re-konstruert clutch kurv, tyngre friksjonsplatene og sterkere fjærer som gir økt dreiemoment for racing applikasjoner. Med hensyn til ytelse, er Screaming Eagle race clutch generelt ansett overkill for daglig kjøring. Kunnskap om grunnleggende motorsykkel hjerteskjærende og dine håndverktøy er alt som er nødvendig for å installere en Screaming Eagle race clutch kit. Du trenger
service manual for motorsykkelen
Metric verktøy
Drensvannsoppsamler
Gummiklubbe
Momentnøkkel
Chain sak olje
Vis flere instruksjoner
Fjerne Factory Clutch
en

Park motorsykkelen på sitt stativ eller senter-stativet og sette giret i fri. La motoren avkjøles til touch.
2

Arbeid på venstre side av sykkelen, løsne tappepluggen i bunnen av primær-kjeden tilfellet. Skyv en renne pannen under pluggen og ta ut pluggen for hånd. La oljen renne helt. Skyv avløp pan ut av veien og installer bunnpluggen.
3

Fjern de primære kjeden case boltene med en umbraconøkkel eller metriske socket og skralle. Lagre boltene. Trykk kantene av clutch dekselet med en gummihammer for å velte pakningen. Ta av dekselet og kast pakningen. Sett dekselet til side.
4

Trekk løfteren og drift stang ut av sentrum av clutch plate og sett dem til side. Løsne og fjern seks sekskantskruer nøtter på fabrikken clutch dekselet. Kast nøtter og clutch dekselet. Fjern fabrikken clutch fjærer fra kurven studs og kast fjærene.
5

Trekk fabrikken friksjonsplatene og metall avstandsstykker ut av clutch kurven for hånd. Kast platene og avstandsstykker. Fjern og kast seks fabrikken kurv studs at tråden i det primære tilfelle backing plate. Trekk fabrikken clutch kurven ut av den primære saken og kast den.
Screaming Eagle Clutch Installasjon
6

Plasser Screaming Eagle race clutch kurv foran den primære saken . Plasser de opphøyde rifler på den ytre kanten av kurven i forhold til sporene på den indre veggen av den primære tilfelle. Skyv kurven helt på plass for hånd. Installer seks kurv studs fra Screaming Eagle race clutch kit til den primære saken backing plate og skru til boltene sikkert
7

Se i service manual for friksjon plate og spacer monteringsanvisning;. Disse er i samsvar med fabrikken utskiftninger og racing clutch installasjon. Installer de nye friksjonsplatene og metall avstandsstykker vekselvis inn i clutch kurven for hånd.
8

Slide hver av de nye clutch fjærer fra settet på hver av kurven studs. Juster hullene i den nye racing clutch dekselet med de ytre ender av hver kurv stud. Trykk den nye på plass for hånd, med nok trykk for å eksponere gjengene på enden av hver bolt. Træ gitt lås mutter på slutten av hver stud hånd.
9

Se instruksjonene og tjenesteleverandøren for å finne ut den foreløpige våren-force moment for racing clutch. Trekk til kontramutter til spesifisert moment ved hjelp av momentnøkkel.
10

Sett den lagrede drifts stang og løfter inn i sentrum av den nye clutch dekselet. Plasser den nye primære tilfelle pakning på den primære saken. Sett på fabrikken primære dekselet ved hjelp av lagrede bolter. Fyll kjeden tilfellet med anbefalt olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110925.html

Previous:
Next:

motorsykler