Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Eksos Pakke Tips

De lyddempere på en motorsykkel eksosanlegg inneholder noen form for pakking, enten glassfiber, metall eller en annen ildfast materiale. Pakningen i lyddemperen absorberer lyd fra eksosrøret slik at lydnivået er noe dempet som det kommer ut av eksosrør. Over tid, kan fuktighet, varme eller vibrasjoner skade pakking i lyddemperen, noe som gjør det ineffektive i å undertrykke støy og krever utskifting av pakking. Lyddemper fjerning

Lyddemperen må fjernes fra motorsykkelen før du bytter pakking. Det kan være lettere å fjerne hele eksosanlegget på noen motorsykler da skiller lyddemperen fra eksosrørene. De fleste lyddempere og eksosanlegg holdes på plass med holdebolter som må fjernes med en socket og skralle. Når lyddemperen er fjernet, bør den plasseres på en ren arbeidsbenk.
Demontering av lyddemper

endestykket på slutten av lyddemperen der eksos utganger må fjernes for å få tilgang til emballasjen. De nagler som holder endestykket på kroppen av skjerf kan bores ut med en # 30 borekrone og en drill. For å sikre at du ikke bore for dypt inn i kroppen av skjerf, vikle et stykke maskeringstape rundt boret 10 mm fra tuppen til å fungere som en guide. Etter at naglene er blitt boret ut, kan endehetten løsnes fra kroppen av lyddemperen med en plast-ledet hammer. Plast hammer holder fra marring eller skade overflaten på slutten cap eller skjerf. Endestykket kan deretter fjernes for hånd for å avsløre pakking.
Pakke ned lyddemper

Siden mange nedpakking settene inneholder glassfiber, er det tilrådelig å bruke hansker og en langermet skjorte mens du utfører denne prosedyren. Den eksisterende pakking kan fjernes ved å nå inn i kroppen til lyddemperen og trekke ut det gamle materiale. Kast emballasjen, men beholde den indre kjerne hvis denne delen er ikke inkludert i ompakking kit. Pakk den nye emballasjen tett rundt kjernen og trimme det overskytende av med et verktøy kniv. Bruk strimler av maskeringstape å vikle rundt pakking og holde den på plass på kjernen. Maskeringstape vil til slutt brenne av. Etter tømming noe rusk ut av lyddemperen kroppen, setter den nye emballasjen inn i lyddemperen.
Montering og Nyinstallasjon

endestykke må klinket tilbake på lyddemper legeme. Etter du holder hullene du boret tidligere i endestykket med lyddemperen kroppen, setter den store enden av en pop nagle inn i hvert av hullene deretter plassere hodet av en pop nagle pistol over utstående, minste enden av naglen. Pump verktøyets håndtak frem og tilbake for å sikre klinke på plass og deretter klippe av overflødig. Når slutten cap er sikker, kan lyddemperen og eksosanlegg installeres på nytt på sykkelen i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109751.html

Previous:
Next:

motorsykler