Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Dent Fra en Cycle Tank

Hvis du har en bulk i syklusen din tank som du har vært meningen å ta inn i din lokale sykkelbutikk å ha fjernet, prøv dette bulk fjerning prosessen hjemme først. Det vil spare deg for tid og penger, og vil ikke skade din syklus er maling jobb. Du vil være tilbake på veien på kort tid, bulk-fri og med lommeboken bare omtrent fem dollar lysere. Denne prosessen bruker en luft støvkost snudd opp ned for å dispensere flytende karbondioksid. Du trenger
Damp pusseklut
Hårføner med høy varme omgivelser, Elektrisk uttak
Air duster
Vis flere instruksjoner
en

Clean syklusen din gass tank grundig med en fuktig pusseklut. Plugg inn en hårføner med en høy varme omgivelser og sørg for at det er nok slakk i ledningen for å lett komme bulk i syklusen gass tank. Fjern hetten fra luften støvkost og sette den et sted der du kan nå det raskt.
2

Slå hårføner på og sette den til sitt høyeste varme omgivelser. Hold hårføneren slik at munnstykket er omtrent en tomme vekk fra bulk på syklusen gass tank. Ikke la hårføneren til å faktisk ta på bulk. Beveg hårtørker frem og tilbake over hele bulkete område i ett minutt. Slå av hårføner og umiddelbart plukke opp luften støvkost.
3

Hold luft støvkost helt opp ned. Rett dysen mot bulk på syklusen din gass tank, og spray bulke med flytende karbondioksid i 30 sekunder.
4

Vent i to minutter mens den ekstreme temperaturen forskjellen mellom den kalde flytende karbondioksid og det oppvarmede syklusen har tanken fører til at bulk å sprette ut.
5

Bruk fuktig polering klut til å tørke av eventuelle gjenværende flytende karbondioksid skjemaet syklus gass tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107078.html

Previous:
Next:

motorsykler