Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Mold en motorsykkel Gas Tank

Glassfiber gasstanker er i en rekke motorsykler, alt fra motocross-sykler til spesialbygde kafé syklistene. Selv om noen av disse tankene er tilgjengelige på markedet, bestemmes gjør-det-selv forbruker kan bygge et lignende produkt ved hjelp av off-the-sokkel materialer. Oppretting av tanken gjøres ved å opprette en modell - eller plugg - fra grønn Floral skum, som så blir brukt til å lage en form. Selv om dette kan være en langsom prosess, ved hjelp av en form for å lage det endelige produktet vil sikre de beste resultatene. Forvent å tilbringe flere dager å fullføre dette prosjektet. Dette er hva du trenger Flyvninger Green floral skum
Spray limet
Knife
220-sandpapir
Air kompressor
Mold-release voks
Glassfiber klut
Epoxy resin
Saks
liten container
Paintbrush
Body filler
Vis flere instruksjoner
Opprette Plug
en

Velg en stor blokk med grønn floral skum , eller lim flere mindre skum blokkene sammen, ved hjelp av spray lim.
2

Sculpt bunnen av bensintanken først, carving skum materiale med en skarp kniv til å passe motorsykkelens ramme.


3

Skjær store biter fra toppen og sidene av gasstanken, med en skarp kniv, for å lage en grov form av tanken. Konsentrer bare på å kutte skummet til riktig størrelse og formen av konstruksjonen.
4.

Definer formen av tanken, ved hjelp av en skarp kniv. Avrunde eller firkantet de kantene på tanken og med så mye informasjon som kreves av design
5

Stopp innimellom for å sikre at tanken er symmetrisk -. Jevnt formet på begge sider av tanken - - og foreta justeringer som trengs, med en skarp kniv til å kutte overflødig skum
6

Glatt formen på tanken, med 220-sandpapir.. Blås slipestøv fra overflaten av pluggen ved hjelp av trykkluft.
7

Coat pluggen med mugg-release voks.
Molding Plug

8

Forbered glassfiber duk og epoxy. Kutt fiberglassduk å tilpasses formen av tanken, ved hjelp av skarp saks. Bland harpiks i en liten beholder, etter alle retninger levert av produsenten.
9

Vend pluggen opp ned slik at bunnen av pluggen vender oppover. Påfør et jevnt lag med epoxy på undersiden av pluggen, ved hjelp av en pensel.
10

Lay glassfiber klut over harpiks strøk. Spre et annet lag med epoxy over duken, ved hjelp av tuppen av pensel i en dabbing bevegelse. Jevne ut eventuelle luftbobler i klut eller harpiks med en sparkel.
11

Lay et lag av glassfiber klut over forrige nivå. Frakk kluten med epoxy harpiks, ved hjelp av en pensel. Glatt glassfiber lag, med en sparkel for å fjerne eventuelle luftbobler i harpiks. Gjenta til fire lag med glassfiber duk er plassert over bunnen av pluggen.
12

La epoxy å kurere over natten. Deretter trekker den nedre halvdelen av formen ut av pluggen.
13

Mold øvre halvdel av pluggen følge prosessen vist ovenfor.
14

Fjern eventuelle feil på de indre ansiktene til formene, ved hjelp av 220-sandpapir. Fyll i lavtliggende områder på overflaten med sparkel.
15

Coat de indre ansiktene til formene med mugg-release voks og lage et ferdig gasstanken, ved hjelp av glassfiber duk og epoxy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107723.html

Previous:
Next:

motorsykler