Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene til en Yamaha Royal Star Venture

The Royal Star Venture luksus touring motorsykkel er laget av Yamaha Motor Company. Introdusert i 1999, kommer i full dresser highway cruiser i standard-eller S-modeller. S-modellen har krom forgaffel. De to modellene har forskjellig fargede maling jobber, med standard-modellen endre farge årlig. Venture er lett tilpasses, med flere ettermarkedet selskaper produksjon av deler og add-ons. Motor

Ventures firesylindret, V-type 1294 cc motoren er innstilt til å produsere 97 hestekrefter ved 6000 rpm med en dreiemoment på 89 lb.-ft. ved 4750 rpm. Den dual-overhead cam fire-takts motor har en boring på 3,11 inches og en slaglengde på 2,6 inches med et kompresjonsforhold på 10:1. Fuel er levert av fire oppvarmede 32mm Mikuni forgassere. Motoren har 16 mellomlegg-over-bøtte ventiler og er væskekjølt av en stor kapasitet radiator. Vibrasjon er redusert med en single-aksel intern Balansert. Den elektriske starteren har en transistor-styrt tenning. Sykkelen har en by og på motorvei kombinert rangering på 42 miles per gallon.
Chassis

Royal Star Venture har en single-ryggrad stålramme med solide motorfester og en caster vinkel på 29 grader. Skaftet-drevet sykkel har en fem-trinns girkasse med overdrive designet for highway pasninger og lave turtall cruising. Transmisjonen er inne i motoren tilfelle og bruker den samme olje som motoren. Den våte-plate hydraulisk clutch er hånd-lever-styrt. Fronten air-assistert teleskopgafler har 5,5 inches av reiser. Koblingen-type luft-assistert monoshock er montert i midten av rammen og har 4,1 inches av reiser. Den doble hydrauliske skivebremser foran bremser har to stempler, mens de enkelt plate bakbremsene har fire stempler.
Dimensjoner

Yamaha Venture veier £ 807 tørr, og £ 869 med olje, kjølemiddel og et hele seks-liters tank. Den totale lastekapasitet er £ 419 Sykkelen er 104,5 inches lang, 35,4 inches bred og 61,6 inches høy, med en setehøyde på 29,5 inches. Akselavstanden er 67,1 inches med 6,1 inches bakkeklaring og en svingradius på 11,5 meter. Total lagringskapasitet er 24,3 kubikkfot, inkludert den 15-gallon bakre bagasjerommet, under setet lagring og twin saddlebags.
Egenskaper

Venture har en konsoll instrument panel med digitalt speedometer, kilometerteller, trip teller, drivstoff trippteller, klokke og en TPS selvdiagnose avlesning. Det er også indikatorer for nøytrale, høye bjelker, blinklys, cruise control og lavt oljenivå. Sykkelen er utstyrt med en CB-radio, AM-FM-radio med et stereoanlegg, intercom og doble antenner. For vind og bug beskyttelse, er det øvre og nedre fairings med en full frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107724.html

Previous:
Next:

motorsykler