Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage din egen motorsykkel Kabler

Motorsykkel kabler (startkabler) bære startstrøm fra en ekstern batteri, vanligvis i en annen kjører bilen. Dette effektivt ledninger det andre batteriet inn i en parallell krets med batteriet, øker spenningen og starter forsterkere. Startkabler gjennomføre en tung belastning for noen ganger lengre perioder under bruk. Kablene må være dimensjonert for å bære belastningen med minimal motstand og være i stand til å tåle den varme som dannes i bruk. Kabelklemmer bør være store nok til å passe kabelen likevel liten nok til å berøre bare batteripolene i rammen av batterikassen. Du trenger:
12 meter av 00 size kabel
Kabelsax
Zip bånd
Razor kniv
Red terminal klemfjærene (2)
Terminal crimper
Black terminal våren klemmer (2)
Brush-on elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Kutt ledningen i to 6-fots seksjoner med kabel-kuttere. Legg seksjoner ved siden av hverandre og zip-binde dem sammen sikkert. La den siste fot på hver ende ubundne.
2

Avisoler med et barberblad kniv av den siste tomme på hver av de fire kabelendene. Sett en ledning inn i den røde elektrisk tilkobling klemmen i terminal ende. Crimp den elektriske tilkoblingen sikkert med terminal crimper.
3

Klem mekanisk forbindelse tappene på terminalen på isolasjonen sikkert med tang. Installasjonen av andre røde klemmen på enden av den samme kabelen. Gjenta denne prosessen på den andre kabelen med de sorte terminal ender. Slepebåt fast på hver terminal for å sikre at de er forsvarlig festet.
4

Coat hver elektrisk tilkobling godt med væske elektrisk tape. Pensle tape på alle eksponert kabel og de elektriske terminal krøller å fullstendig isolere ledninger og tilkoblinger fra atmosfæren og vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106963.html

Previous:
Next:

motorsykler