Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter frontlys forsamlingen for en 2003 Yamaha 650 V-Star

Skifte en skadet frontlys på 2003 Yamaha V-Star 650 motorsykkel vil ofte innebære bestiller de enkelte komponenter som frontlys består. Dette vil kreve at du montere frontlys selv før du installerer det på motorsykkelen. Når den vises i sin demontert tilstand, bøtte-stil frontlys brukes på V-Star kan virke komplisert, involverer flere låseringene og justeringsskruer. I virkeligheten, montering frontlys er ganske enkel og krever bare noen få verktøy. Monter frontlys i porsjoner for å gjøre endelige monteringen til en lek. Du trenger
frontlys shell
H4 hodelykt pære
Hodelykt linse
indre og ytre låseringene
Ytre trim ring
Gummi demper
Collar
Vaskemaskin
Allen bolter
Pan hode skruer
Allen nøkler
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

legge ut og ta en opptelling av komponentene i frontlys forsamlingen. Du bør ha frontlys skall, en H4 halogen frontlys pære, frontlys linse, indre og ytre låseringene, en ytre trim ring og et utvalg av skruer, bolter, dempere og plast nøtter. Sjekk disse komponentene mot en Yamaha deler diagram tilgjengelig fra en av de elektroniske Yamaha deler forhandlere.
2

Sett den runde gummi demper i det store hullet i bunnen av frontlys skallet. Plasser skallet mot gaffelen er festebraketten og sett den sylindriske plast krage i gummi demper. Fest frontlys skallet på gaffelen med en Allen skrue og en vaskemaskin. Trekk til bolten med en unbrakonøkkel. Trekk frontlys kablingskontakt inn frontlys skallet gjennom hullet til høyre for gummidemper.
3

preassemble frontlys linsen forsamlingen. Åpne holdefjæren klippet på baksiden av hodelykt objektivet, klem sidene av pinnen sammen og svinge klippet er åpent. Sett H4 frontlys pære inn i linsen og lukk holdefjæren klippet over pære. Skyv gummi pære dekslet på frontlys linsen og pære er utstikkerne.
4

preassemble den indre frontlys forsamlingen. Plasser de ytre og indre låseringene rundt frontlys linse. Fest låseringene sammen, med en stjerneskrutrekker til å sette inn og stram alle tre pan-skruer rundt utkant de låseringene. Trykk på plast justeringsmutrene på plass på den nedre kanten av den indre låseringen.
5

Klargjør ytre trim ring. Sett et par pan-skruer i hullene på den nedre delen av trim bezel ring. Skyv en justering fjæren over den gjengede del av begge skruene. Plasser den ytre trim ring over forsiden av den indre frontlys montering, sette tuppen av pan-skruer i plast justeringsmutrene på den indre låseringen. Trekk til pan-skruer med Phillips skrutrekker.
6

Trykk på frontlys kablingskontakt fast på frontlys pære er utstikkerne. Hekt øvre kant av den ytre dekkring over sporet på den øvre kant av frontlys skallet. Senk frontlys forsamlingen inn i frontlys skall og trykk den innover til forsamlingen klikker på plass. Sett inn en flat forsenket skrue inn gjennom nedre høyre side av frontlys skallet og inn fangsten fanen på den ytre trim ring. Stram skruen med en Phillips skrutrekker for å sikre frontlys forsamlingen til frontlys skallet.
7

Slå på motorsykkelens tenningen for å aktivere frontlys. Juster frontlys strålen vinkel, med en stjerneskrutrekker til å skru de pan-skruer på forsiden av den ytre trim ring. Skruen på høyre side av frontlys justerer den horisontale posisjonen til strålen. Drei skruen med urviseren for å justere strålen mot venstre, mot urviseren for å justere strålen mot høyre. Den venstre skrue justerer den vertikale posisjonen til strålen. Drei skruen med klokken for å justere strålen til en høyere posisjon, mot klokken for å justere strålen til en lavere stilling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107155.html

Previous:
Next:

motorsykler