Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2001 Honda Shadow Options

The Honda Shadow refererer til en familie av motorsykler alle produsert av Honda. I produksjon siden 1983, har Honda Shadow forskjellige motorsykler tilgjengelig for kjøp som i 2010. Skyggen motorsykler er bygget i en cruiser stil, noe som betyr at driverne sitte i en avslappet, føtter fremre posisjon. De 2001 utgaver av Honda Shadow har flere motorsykler med forskjellige motor konfigurasjoner og kroppen stiler. Honda Shadow Spirit

2001 Honda Shadow Spirit er utstyrt med en 745cc væskekjølt 52 graders V-twin motor. Motoren har 36mm doble forgassere og en fem trinns girkasse. Motorsykkelen er utstyrt med en 41mm gaffel fjæring foran og et dobbelt sjokk bakhjulsoppheng med fem måte forspenning justeringsmuligheter. Ånden har street-rod styling med en dragster stil sete, semi feide styret, og en hakket bakskjerm. Den to-i-to eksosanlegg inneholder bullet-stil lyddempere for å støtte den klassiske styling av Honda Shadow.
Honda Shadow ACE

Honda Shadow Ace er også utstyrt med 745cc væskekjølt 52 graders V-twin motor. The Ace har en 41mm gaffel forhjulsoppheng og et dobbelt sjokk bakhjulsoppheng med fem posisjon forspenning justeringsmuligheter. Den boring og slaglengde er 79mm ved 76mm og kompresjonsforhold er 9,0 til én. I tillegg motorsykkelen bruker et bredt-ratio fem trinns girkasse med en O-ring forseglet kjede endelig kjøre. The Ace har en all krom med svart maling som dekker motoren saken og sylindere.
Honda Shadow VLX

Honda Shadow VLX er utstyrt med en 583cc væskekjølt 52 graders V-twin motor. Den VLX bruker en enkelt 34mm membran-type CV carburetion. Den boring og slaglengde på motoren er 75mm ved 66mm og kompresjonsforhold er 9,2 til én. Motorsykkelen bruker et bredt-ratio fire trinns girkasse og en O-ring forseglet kjede endelig kjøre. Estetiske funksjoner inkluderer en forkrommet halogen frontlys, en dobbel-stålramme, forkrommet felger og eiker og en spesialdesignet svingarm som gir en tilpasset, hardtail utseende.
Honda Shadow Sabre

2001 Honda Shadow Sabre har den kraftigste motoren i bilen, som det er utstyrt med en 1099cc væskekjølt V-twin motor. Den Sabre bruker en enkelt overliggende kamaksel ventil tog, med tre ventiler per sylinder. Den boring og slaglengde på motorsykkelen er 87.5mm av 91.4mm og kompresjon rasjon er 8,0 til én. Den Sabre bruker en fem trinns bredt ratio girkasse og en aksel endelig kjøre. Den Sabre har street-rod styling funksjoner som krom gaffel-leg dekker, dypt valanced fendere og støpte aluminiumsfelger maskinert til en satin finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109823.html

Previous:
Next:

motorsykler