Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Problemer med å bygge din egen Yamaha Eksos

Eksos design er utrolig komplisert fordi det innebærer timingen av usynlige trykkbølger, og design for to-takts og fire-takts motorer er helt annerledes. Designe et eksosanlegg for noen Yamaha fire-eller to-takts er iboende vanskelig, matte-intensiv og krever en grundig forståelse av teori av hver. Å gjenskape Yamaha proprietære og geniale EXUP eksosanlegg for en Yamaha eller annen maskin kan være enda vanskeligere. Etter-Market Eksos

Et nytt eksosanlegg er ofte høyt på listen over "første tingene å erstatte" på moderne sport sykler. Hva er bedre enn lyden av en ny Yamaha R1 enn en ny Yamaha R1 med en splitter ny, full titan eksosanlegg med karbonfiber bokser? De ser bra ut, høres bra ut, tjen mer makt, og veier mindre. De er også svært konstruert og svært vanskelig å lage, med ingen garantier all din innsats vil resultere i et funksjonelt produkt. Nøye vurdere etter-markedet eksos før du prøver å bygge.
Fire-takts Yamaha Eksos
p Hvis du kommer til å prøve å bygge en Yamaha fire-takts eksosanlegg , kan du kopiere et eksisterende design med lettere materialer som titan. Hvis du ikke replikere en funksjonell, eksisterende design, må du forstå fire-takts eksos teori. Generelt er den største hestekrefter produsert ved å maksimalisere strøm - et rett rør uten noen strømningsbegrensning. Imidlertid vil rette rør ikke gi deg maksimalt dreiemoment. Stigende dreiemoment krever noen begrensning eller "mottrykk." Fire-takts eksos design er et kompromiss mellom vekt, støy, hestekrefter og dreiemoment.
To-takts Yamaha Eksos

Yamahas to-takts eksosanlegg kan gi langt større hestekrefter gevinster enn fire-takts-systemer. Faktisk kan bolting på en høy-ytelse to-takts eksos være den største enkeltstående makt gevinst oppnåelig. I motsetning til fire-slag, har to-takts eksos en periode på slag hvor det er en rett linje fra utgangen av eksos, gjennom eksosporten, inn i forbrenningskammeret, helt opp til toppen av stempelet; mottrykk, tidsinnstilling rett, kan direkte smelle stempelet ned hardere, og gjøre mye mer makt. Eksosanlegget på en to-takts kalles en "utvidelse chamber", fordi det tillater overopphetet avgassene å utvide, så det kveler ned til en mindre diameter, og skaper mottrykk. Det er mulig å lage din egen utvidelse kammer (s). Som en fire-takts-systemet, hvis du ikke gjør en eksakt kopi av en funksjonell design, må du forstå teorien godt eller sykkelen kan ikke kjøre i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108761.html

Previous:
Next:

motorsykler