Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Den beste innstillingen for en GPR Stabilizer

GPR stabilisatorer styrer dempere utviklet for bruk på off-road og road racing motorsykler, de enhetene brukes i racing forhold som Isle of Man TT løp og den australske Superbikes Championship. De ulike versjonene av GPR stabilisatorer som er tilgjengelige er designet, produsert og sendt gjennom GPR anlegget i San Diego, California. Stabilisator

Bruken av en styredemper eller stabilisator er utformet for å redusere problemer med fronten eller leder av motorsykkelen risting når du kjører i høy hastighet, ifølge Surfside Moto. Hodet riste, også kjent som tank slappers, utvikler ved høy hastighet og kan reduseres ved å sette en GPR stabilisator til en hard eller myk innstilling avhengig av veibanen og motorsykkel hastighet. GPR stabilisatorer er designet for å være liten og lett å redusere problemer når festet til forgaffelen av en motorsykkel.
Innstillinger

Alle stabilisatorer produsert av GPR er designet for å være justerbar, med nummererte innstillinger plassert på kroppen av stabilisatoren kun for referanse. Hver stabilisator kan justeres til en myk eller hard innstilling, med de lavere nummererte innstillinger blir de mykere innstillinger og høyere tall blir de vanskeligere-håndtering innstillinger, ifølge GPR. Valget av den beste eller foretrukne innstillingen er gjort på grunn av valg og krav til individuelle ryttere, som bruker de nummererte referanser og fysisk følelse av motorsykkelen til å bestemme sin beste innstillingen.
Endringer

å endre innstillingene for en GPR stabilisator, er kroppen av stabilisatoren designet med en ring som kan dreies 360 grader til venstre eller høyre for å endre stivhet av stabilisatoren på forgaffel av motorsykkelen. Hver grad av bevegelse endrer innstillingen for stabilisator, selv om V4 GPR stabilisator, for eksempel, har 20 innstillinger referert på den delvis ment som en veiledning for rytteren.
Bruk

GPR stabilisatorer er utskiftbare fra skitt sykler til street motorsykler i de fleste tilfeller, ifølge GPR. Men visse modeller av GPR stabilisatorer er ikke utskiftbare, slik som V3-modellen som er utviklet kun for bruk på smuss eller off-road motorsykler. GPR stabilisator er en væske-basert system som krever årlig service og vedlikehold, med væsker og segl av systemet de viktigste områdene inspisert under service. GPR tjenester og har beholdt sine egne stabilisatorer og kan endre sine innstillinger på individuell basis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111301.html

Previous:
Next:

motorsykler