Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Re-Jet en Yamaha Blaster

Din Yamaha Blaster forgasseren benytter en rekke små dyser, kalt jetfly, å meter drivstoff og luft til motoren til enhver hastighet. Som det kommer fra fabrikken, er forgasseren sin jet konfigurasjon passer for de fleste trafikksituasjoner. Tillegg av en høy ytelse eksos og inntak system, eller ri på en høyde høyere enn 5000 meter over havet, krever en endring fra den opprinnelige spyling. For å gjøre disse endringene, må du fjerne og delvis demontere forgasseren. Mens re-jetting er ikke så vanskelig, kan det ta flere forsøk før du finner riktig jet konfigurasjon. Du trenger: product: # 210 eller 230 hoved jets
Gass kan
Flat og Phillips skrutrekker
8 mm socket
pipenøkkel
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvilke endringer som må gjøres til forgasseren viktigste jet. Aksjen konfigurasjon bruker en # 220 main jet, som er ideelt for en umodifisert Blaster ATV. Skaff en # 230 main jet (en størrelse større enn lager) for å legge mer drivstoff for å kompensere for økt luftstrøm generert av en forestilling eksos og inntak. Alternativt få en # 210 main jet for redusert drivstoff for å kompensere for lufttrykk forskjeller som finnes i høyereliggende områder.
2

Bestem hvilke endringer som må gjøres til jet nål posisjon, hvis noen. Strålen nålen er på bunnen av forgasseren sin strupeventilen og styrer brensel strømme fra en fjerdedel til tre fjerdedeler gass. Nålen har en konisk profil som smalner ved dets spiss, å øke mengden av brensel og oppmålt i forgasseren når nålen er løftet opp av strupeventilen. En liten e-klemmen, som er lagt inn i en serie av spor skåret inn i toppen av jet nål, hever eller senker nål for å endre drivstoffstrømmen. I sin lager-konfigurasjon, er klemmen plassert i det andre sporet fra toppen. Raising klippet senker nålen for å redusere drivstoff. Likeledes vil senke klippet heve nålen og øke tilgangen til drivstoff. I de fleste tilfeller vil jet nålen kun flyttes til finjustere ATV ytelse.
3

Vri bensinkranen på venstre side av ATV gasstanken til posisjonen. Flg drivstoffledningen på baksiden av ventilen til den venstre side av forgasseren. Trekk linjen av forgasseren og tøm eventuell gjenværende drivstoffet i en gass kan. Trekke olje slangen av baksiden av forgasseren. Trekk ut støpslet fra fronten av forgasseren.
4

Løsne klemmene som fester forgasseren til luft boksen og motoren, med en stjerneskrutrekker. Trekk forgasseren bort fra motoren. Skru tappeskruen fra venstre side av flottørskål på bunnen av forgasseren med en flat skrutrekker. Drenere eventuelle gjenværende drivstoff inn i gass kan. Vri forgasseren topp cap-and-throttle-kabel mot klokken for hånd, kan du dra den bort fra forgasseren. Ta tak i gassvaieren og trekk den bort fra forgasseren å fjerne strupeventil og våren.
5

Vend forgasseren igjen, bunnen opp. Fjern skruene fra flottørskål på bunnen av forgasseren med en stjerneskrutrekker. Løft flottørskål utenfor forgasseren for å avsløre hoveddysen, i sentrum av forgasseren sin flottørkammeret. Skru hoveddysen fra forgasseren med en 8-mm-kontakt og en pipenøkkel.
6

Skru det nye hoveddysen inn i forgasseren med en 8-mm-kontakten. Re-installere flottørskål, ved hjelp av en Philips skrutrekker til å stramme flottørskål skruer.
7

Trekk gassvaieren, ventilen våren og jet nålen ut fra toppen av strupeventil. Trekk klemmen av jet nål i sporene med en tang. Omplassere klippet til en høyere sporet på jet nål for å redusere drivstoff, eller til en lavere groove å øke tilgangen til drivstoff. Sett inn jet nål inn strupeventil, etterfulgt av gassvaieren og ventilen er våren. Skyv strupeventil inn i toppen av forgasseren. Skyv den øverste lokket ned gassvaieren til den hviler mot toppen av forgasseren. Skru lokket på forgasseren for hånd. Hopp over dette trinnet hvis du ikke vil endre jet nål posisjon.
8

Trykk forgasseren inn i motorens inntak boot og stramme støvelen sin klemmen med en stjerneskrutrekker. Trykk luften boksens støvelen over motsatte enden av forgasseren. Stram luften boksens klemme med en stjerneskrutrekker. Skyv drivstoff og olje linjer på brystvortene på venstre side og bak på forgasseren, henholdsvis. Plugg den elektriske kontakten i fronten av forgasseren, nær luften boksen støvel.
9

Start ATV og la den varmes opp helt, så ta det for en prøvetur. Ta oppmerksom på eventuelle flate flekker - en plutselig nøling eller reduksjon i kraft, ofte forårsaket av for mye drivstoff - i ATV ytelse. Hvis flate flekker oppstår, senke jet nål posisjon ved ett hakk for å redusere drivstoff flyt, og deretter teste ri ATV igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110394.html

Previous:
Next:

motorsykler