Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kan du bruke Marine Oil i en motorsykkel?

Motorsykler og båter er vanligvis utstyrt med enten to-takts eller fire-takts motorer. Forskjellige typer olje er nødvendig for hver. Dette er på grunn av de omgivelser i hvilke motorer drives under, og motoren hastigheter hvor operere de hyppigst. Totaktsoljer

totaktsoljer smøre motoren som drivstoff sirkulerer og brenner i motoren. Marine og motorsykkel totaktsoljer har biodegrading elementer som reduserer forurensningen. Mange typer olje er tilgjengelige for marine og vannjet bruk, og det samme gjelder for motorsykkel olje. Forskjellen ligger i de additive pakker som passer oljen for et bestemt program. Bruken av noen marine oljer i en motorsykkel kan føre ofte skitne plugger, økte utslipp og potensialet motorsvikt.
Firetakts Oljer

Fire-takts oljer er vanligvis av konvensjonelle eller syntetiske typer. Tilsatsmidler i oljen gjør forskjellen. Motorsykkel oljer er spesielt utviklet med sterke molekyler ikke lett brytes ned ved å kjøre gjennom girene, fordi motorsykkel sendinger smøres av motorolje. Normal marine og bilolje kan midlertidig å kjøre i en motorsykkel, men de vil bryte ned raskt og må byttes ut etter 1500 miles maksimum.
The Bottom Line
< p> Oljer kan byttes til en viss grad, men de additive pakker i olje er skreddersydd for enkelte programmer. Bruk riktig olje for din søknad å forlenge levetiden på motoren din, og for å hindre en økning i miljøskadelige utslipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110393.html

Previous:
Next:

motorsykler