Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

LED Steder for en motorsykkel

Lysdioder , eller LED, tilbyr løsninger til en rekke belysning problemer . De er lyse, kommer i en rekke farger , bruker svært lite strøm , og de ​​kan installeres nesten hvor som helst . Hvis du ønsker å installere lysdioder på motorsykkelen så kan du sette dem nesten hvor som helst , men noen steder er mer vanlig enn andre. Frontlykter

Du kan bytte ut frontlykter med LED så lenge hovedlysene møte de nødvendige forskrifter for sikkerhet og lysstyrke som skissert i din lokale lover . Hvis du ikke er sikker på om det er tilfelle , sjekk med din lokale DMV .
Under Lighting

Installer LED lys under motorsykkelen din for bakken belysning. Dette gjør sykkelen mye mer synlig når du rir på kvelden , og hvis du velger kontrasterende farger så kan du lage noen veldig kule effekter å gå med maling jobb . Sjekk din lokale forskrifter om kjøretøy belysning for å sørge for at LED ikke bryte noen regler på grunn av plassering , lysstyrke og farge.

Blinklys

bruker lysdioder som motorsykkelens blinklys . Som med lykter, light-emitting diode er er lysere enn tradisjonelle Blinklys , noe som gjør dem mer synlige . I tillegg , ikke LED varme opp, og de er ikke påvirket av vibrasjoner eller støt , noe som gjør dem perfekt tilpasset for bruk på et kjøretøy som kan oppleve begge disse på en jevnlig basis .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109522.html

Previous:
Next:

motorsykler