Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte YZ450F Fork Seals

Navigering i ulendt terreng og høytflyvende hopp som gjør motocross racing så spennende kan ta sitt toll på Yamaha YZ4550F dirt bike. Lekkasje gaffel sel er en av de vanligste problemene forbundet med sporten, vanligvis forårsaket av en for mange harde landinger. Gaffelen sel, som er plassert mellom den tykkere gaffel røret og den tynnere nedre glideren kan være kompromittert som trykket som genereres inne i gaffelen fjæring fluidum overvinner styrken av forseglingen. Hvis venstre ureparert, vil gaffelen sin væsken renne og hindre gaffelen fungerer som den skal, og skaper en potensielt farlige situasjoner. Du trenger
Dirt sykkel stå
Stikknøkkel
10 mm, 12 mm og 14 mm kontakter
strikken
Justerbar halvmåne skiftenøkkel
Gummi-Jawed skrustikke
Oil pan
Flat skrutrekker
"01" Yamaha suspensjon væske
Seal driver
Vis flere instruksjoner
en

montere YZ450F på en dirt sykkel stativ for støtte. Fjern den fremre bremsekalippernes fra forgaffelen er igjen lavere skyveknapp, ved hjelp av en pipenøkkel og en 14 mm-kontakten. Løft bøylen ut av forhjulet er bremse rotoren og suspendere den fra styret med en strikk ledningen. Fjern plast gaffel dekker fra både lavere gaffel glidere, med en 10 mm-kontakten.
2

Løsne de fremre aksel klype bolter på undersiden av forgaffel er lavere glidere, med en pipenøkkel og en 12 mm-kontakten. Skru forakselen er mutteren med en 22 mm pipe, plassert på venstre gaffel ben, deretter trekke akselen ut fra høyre gaffel beinet. Rull forhjulet unna YZ450F din.
3

Fjern numberplate fra styret og gaffelen klemme, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Løsne klemme bolter på de øvre og nedre halvdelen av gaffelen klemme, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Trekk forgaffel ben ut fra bunnen av gaffel klemmer, ved hjelp av en vridende bevegelse.
4

Still inn første gaffel ben i en gummi-Jawed skrustikke og skru av lokket på toppen av gaffelen rør med en justerbar halvmåne skiftenøkkel. Trekk toppdekselet og demping stang ut av gaffelen tube.
5

Fjern gaffel beinet fra skrustikke og hell gaffelen sin suspensjon væske inn i en bunnpanne. Pumpe gaffel nedre slider gjentatte ganger til væsken har rent helt. Erstatte gaffel beinet i skrustikke din.
6

Fjern den lille støvforsegling fra gaffelen røret for å få tilgang til gaffel segl og dens låseringen, med en flat skrutrekker. Lirke låseringen ut av gaffelen tube med skrutrekker din. Skyv den nedre gaffel slider inn i gaffel røret, trekk den ut med stor kraft for å løsne gaffel segl. Når forseglingen er frigjort, trekker den nedre slideren helt ut av gaffelen røret og skyv den gamle gaffel forseglingen av glideren.
7

Coat en ny gaffel tetning med fersk "01" Yamaha suspensjon olje. Skyv den nye tetningen på den nedre gaffel glideren, deretter settes den nedre glideren inn i bunnen av gaffelen røret. Seat den nye gaffelen segl i gaffel røret, ved hjelp av en sel driver. Smekk låseringen på plass over pakningen. Skyv gummi støv støvel over enden av gaffelen tube.
8

Fjern gaffel beinet fra skrustikke din. Plasser den nedre glideren mot gulvet og komprimere den gaffel røret helt. Fyll gaffel røret med "01" Yamaha suspensjon væske inntil den er på nivå med toppen av den gaffel-røret. Sett demping stang inn i toppen av den gaffel-røret. Pumpe demping stang flere ganger for å fordele suspensjon olje. Refill gaffelen etappe med "01" suspensjon væske til væsken er på nivå med toppen av gaffelen tube. Sakte forlenge gaffel beinet. Skru gaffelen hatten på plass med en justerbar halvmåne skiftenøkkel.
9

Sett de resterende gaffel segl etter samme metode. Installere både gaffel ben på YZ450F din, ved hjelp av omvendt metode for fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110853.html

Previous:
Next:

motorsykler