Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

KTM 65 Suspensjon Tips

Østerrikske motorsykkel maker KTM gjør KTM SX 65 som en forrett sykkel for barn. Men KTM startbilde sykkel er ikke en low-tech mini-sykkel. Den er utstyrt med moderne, invertert forhjulsoppheng og ett bak spiral-over sjokket, gir det rikelig med reise. KTM $ 4398 MSRP for 2010-modellen viser at denne ungdommen motorsykkel benytter all den kvalitet og teknologi av sine større KTM søsken. Invertert forgaffel

KTM 65s har premium, Marzocchi inverterte gafler som er nettopp det: de er invertert fra den eldre tradisjon for å ha stanchion rør på toppen, montert til styringsgruppen hodet med de ytre gafler montert på bunnen. Å ha stanchion rør på bunnen, men utsetter dem for større potensial for skade fra steiner eller rusk. For å hindre dette, er det viktig å holde lager stenderen dekselet på plass. Hvis det bryter, skifte den. Det er mye billigere enn å erstatte bås eller ofte erstatte gaffel sel grunn bås skade.
Enkel bak Coil-Over

Ofte kalt en "Mono-Shock", som er Yamahas varemerke for enkelt-sjokk bakhjulsoppheng, singelen bakre coil-over, er et moderne fjæringssystem. Spolen-over sjokket er også en high-tech suspensjon kassett. Lignende design er sett i svært avanserte racing programmer. Sjokket er lett og skjult bak motoren for å redusere potensialet for skade fra rusk.

Hopp og støt

KTM oppheng foran og bak, på konsert , gi betydelig "reise". Det er avstanden hjulene kan komprimeres når absorbere en kul eller landing fra et hopp. Mengden av reise kan sees i KTM 65 er konstruert. I likhet med sine moderne, større kolleger, foran og bakskjermen forlate rikelig rom for fjæringsvei, mens mini-sykler som ikke er utstyrt for høy ytelse ikke benytter denne high-fender design.
Age og ferdighetsnivåer

Dette er et barns sykkel. Det er en høy ytelse barns sykkel, men det er barns sykkel, passer for barn ca 8 til 12 år gamle. Som med voksne, er det ikke nok til å matche motorsykkelen til rytter, barnet må ha egnet opplæring, veiledning og temperament. Ikke alle åtte-til-12-åringer har samme nivå av utvikling eller oppmerksomhet. KTM 65 har plass til en avansert rytter eller en nybegynner rytter, hvis riktig overvåket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110423.html

Previous:
Next:

motorsykler