Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rengjør jeg og Rejet en 2001 Yamaha 650 Forgasser?

Rengjøring en forgasser fjerner lakk og rester og sørger for at den fungerer effektivt. Re-jetting en forgasser ved å installere større jetfly øker drivstoff. Rengjøring og re-jetting de to Mikuni VM forgassere på 2001 Yamaha 650 er relativt enkelt, gitt at du har erfaring med motorsykkel forgassere. Aksjen 90mm hoveddysen erstattes ved hjelp av deler fra en jet kit. Rengjøring og ombygging krever renere og en gjenoppbygging kit. Det er lettere å holde styr på deler når du rengjør og rejet hver forgasseren individuelt. Fjern forgassere fra motorsykkelen, plassere dem på en arbeidsbenk og legge ut noen butikk filler. Du trenger
Twin forgasser jet kit
2 Mikuni BDS28 gjenoppbygge kits
Metric verktøy
skrutrekker
Metal pan
Vernebriller
Spray forgasser renere
Utility børste
pakning sealer
Vis mer Instruksjoner
Demontering og rengjøring
en

Fjern drivstoffskålen fra bunnen av forgasseren og lagre bolle skruer. Tømme gjenværende bensin fra bollen inn i verktøyet pan. Ta flottørarmen og de to drivstoff flyte ut av bollen. Kast bollen pakningen.
2

Fjern gassvaieren adjuster og lås mutteren fra forgasseren cap med en metrisk skiftenøkkel. Fjern forgasseren hetten mot urviseren for hånd. Ta gassen vår, gassen stempelventil og den vedlagte jet nåleanordningen ut av forgasseren halsen. Løsne og lagre syfotholderen plate og stempel ventil. Kast våren og jet nål.
3

Snu forgasseren over. Ved hjelp av en skrutrekker og fjern hoveddysen fra undersiden av forgasseren ved hjelp av skrutrekkeren. Kast den viktigste jet.
4

Snu forgasseren oppreist. Fjern choken, stempelet og kvele våren fra høyre side av forgasseren. Løsne og fjern pilot-luft skruen og trekkfjær fra motsatt side av forgasseren.
5

Hold forgasseren over et metall pan. Bruk dine vernebriller og spray forgasseren kroppen innvendig og utvendig med spray forgasser renere. Børst lakk innskudd unna med et verktøy pensel og spray forgasseren igjen. Tørk av renere med en butikk fille.
6

Sett gassen stempel ventil, tvilling float, float arm og chokespaken komponenter i metall pan. Spray disse med forgasser renere og tørk hver tørr med en butikk fille. Rengjør forgasseren cap med spray renere og tørk.
Jetting og gjenoppbygge
7

Installer den nye hoveddysen fra jet kit inn i undersiden av forgasseren hvor hoveddysen ble fjernet. Stram jet trygt med skrutrekker eller en offset metriske skiftenøkkel.
8

Påfør en liten perle av pakningen sealer på den øvre kanten av drivstoff bolle. Sett den nye pakningen fra gjenoppbygge kit på kanten av bollen. Installere tvilling float og flottørarmen i brenselet bollen. Fest bollen til bunnen av forgasseren med de originale skruene.
9

Fest renset choken, stempelet og kvele vår til høyre side av forgasseren. Installere den nye pilot-luft skruen og trekkfjær fra gjenoppbyggingen kit inn i siden av forgasseren kroppen.
10

Monter throttle stempelventil og den nye jet kanylen fra jet kit bruker den lagrede holderen plate. Plasser enheten i forgasseren halsen. Sett den nye returfjær fra jet kit oppå holderen plate i forgasseren halsen.
11

Fest forgasseren cap med klokken for hånd. Fest den lagrede gassen kabel adjuster og lås mutteren inn i forgasseren cap bruker det metriske skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110934.html

Previous:
Next:

motorsykler