Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en Kawasaki ZZR600

Med mulig unntak av racing mekanikere som tilbringer hver våkne time bygge motorsykler, krever kabling en motorsykkel ved hjelp av en service manual. Din Kawasaki ZZR600 har et ledningsnett som består av mange målte grener for et bestemt oppsett. Når selen er installert, settes du på motorsykkel og koble komponenter og tilbehør til ledninger. De grunnleggende kretser er delt inn i to deler: motorens elektriske systemer og sykkelens tilbehør. Du wire en Kawasaki ZZR600 med motoren installert og Fairings, gass tank, sete, instrument cluster og lys fjernet. Du trenger
Kawasaki ZZR600 service manual
Repair stativ eller tre blokker
ledningsnett
Nylon bånd
Vis flere instruksjoner
Engine Kabling
1

stabilisere motorsykkelen på en reparasjon stativ eller på tre blokker. Legge ledningsnett sammen med motorsykkelen og slå på det elektriske systemet delen i service manualen.
2

Se på innholdsfortegnelsen i begynnelsen av det elektriske systemet delen i service manual. Slå til sidene som er oppført for å identifisere front, midt og bak på selen ved å sammenligne kontakter og ledningsfarger til diagrammer og beskrivelser i håndboken. Identifiser batteriledningene.
3

Plasser midten delen av selen oppå motoren på det området av rytterens sete. Identifiser ledningene og kontakter for tenningen coil, CDI boks, tenning timing og bensinpumpen. Før kontakter til hver av de spesielle komponenter.
4

Identifiser de resterende avdelingskontorer ledninger og kontakter for den elektriske starteren, radiator vifte og temperatursensor. Route disse ledninger og kontakter til de aktuelle stedene.
5

Fest den midtre delen av selen til øvre rammerør med nylon bånd. Etablere hvilken komponent ledninger kan festes til motorsykkelen rammen og fest disse med nylon bånd. Plasser batteriet ledninger og kontakter på det området av batteriet og fest ledningene til motorsykkelen rammen. Ikke koble til batteriet fører til at batteriet på dette punktet.
Tilbehør Kabling
6

Se på innholdsfortegnelsen i begynnelsen av det elektriske systemet delen i service manual. Legg merke til sidene for lysene og tilbehør ledningsnett.
7

Identifiser gren wire og kontakter for baklys og bak Blinklys. Route grenen ledningen langs øvre rammerør og posisjon kontaktene. Fest grenen ledningen til rammen tube.
8

Route grenen wire for instrumentpanelet og tenningslåsen langs øvre rammerør. Plasser pluggene og fest den grenen ledningen med nylon bånd. Route grenen wire og kontakter for frontlys og front blinklys til fronten av motorsykkelen. Fest denne grenen til rammen bak rattet headset.
9

identifisere og rute ledninger og kontakter til startbryteren og blinklyset bryteren på styret. Finn frontlys stafett, blinklys releet og bremse-lysbryteren. Identifisere og rute ledninger og kontakter for hver.
10

Installer motorsykler klar, gass tank og setet. Følg prosedyrene i din service manual og installere elektrisk tilbehør og lys. Koble utstyret trådforbindelser til tilbehør, brytere og lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110935.html

Previous:
Next:

motorsykler