Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

The Best Sidecar Bikes

Motorsykkel sidevogner er separate sittegrupper som tillater ryttere å ta med en ekstra passasjer uten å ha dem sitte bak dem på setet. Disse sidevogner har tredje hjul og vanligvis sitter lavt til bakken sammen med rytteren. Ifølge Sidecar Industry Council, mens noen produsenter gjør motorsykler med innebygd sidevogner, de fleste av sidecar alternativer tilgjengelig i Nord-Amerika er separate enheter som er montert på motorsykkelen med ettermarkedet. Frittstående Sidecar Motorsykler

Siterer en fallende interesse fra forbrukerne, kunngjorde Harley-Davidson i juli 2010 at det var slutt produksjonen av sine sidecar motorsykler, med 2011-modellene blir det siste året at sidevogner vil bli tilbudt som en Fabrikken alternativet. Harley-Davidson exit fra markedet igjen russiske selskapet Ural som den eneste store produsenten av frittstående sidecar motorsykler i det amerikanske markedet per november 2010.

Ural modell linjer tilgjengelig som i november 2010 inkluderer både en-wheel veien og to-wheel dual sport modeller. Alle 2010 Ural modeller inneholdt en 749 cc, OHV-avkjølte dual sylinder, fire-takts boxer-motor med elektronisk tenning og manuell girkasse. Den Autoblog nettstedet roste Patrol modell for sin robusthet og holdbarhet, så det overlevde en tung krasj uten skader.
Boutique Sidecar Rigs

Selskaper som Liberty Sidecars i Seattle, skapte Washington tilpassede sidevogner eller sidevogner i begrenset produksjon går. Liberty Sidecars er laget i en liten batch hver måned, med hånd-sveiset funksjoner og montert trim. Fargetilpasning er også tilgjengelig for å sikre at sidecar farge er identisk med fargen på motorsykkelen.

Liberty Sidecars er designet for å passe på mange populære Harley-Davidson modeller, og er en reproduksjon av sidevogner produsert 1937-1966 . De har en sammensatt glassfiber kropp og fender, klassiske bladfjærer og uavhengig etterfølgende arm suspensjon. De veier £ 235. og er 78 inches lang med 20 inches av setebredde. Per november 2010 var umalt basen sidevogner fra Liberty tilgjengelig for $ 5495.

Retro Sidecar Rigs

Euro sidevogn riggen produsert av kanadiske selskapet Cozy er modellert på Steib LS200 introdusert av tyske produsenten Steib. Kanoen-nosed sidevogn er designet for å ha en retro utseende. Den har en gummi-montert kropp og torsion bar aksel chassis suspensjon, i forhold til mer moderne støtdemper suspensjon funnet på selskapets Rocket Model. Det er 75 inches lang og 69 inches bred og tilbyr passasjerene 16 inches av setebredde og opptil 46 inches av beinplass. Per november 2010 var det tilgjengelig for en produsent forslag utsalgspris på $ 2995.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108767.html

Previous:
Next:

motorsykler