Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Oljeskift Instruksjoner for en Yamaha 650 Classic

Yamaha anbefaler oljeskift i en 650 V-Star klassisk sykkel hver 1000 miles og oljeskift filter hver 20 000 miles. Denne tidsplanen leverer smøring til alle bevegelige motordeler for å unngå friksjon og sørger for at ren olje sirkulerer i motoren din. Ren olje kjøler også motoren for å forhindre overoppheting og skader som kan oppstå. Du trenger
oljeavtappingsbeholder
Skiftenøkkel
Shop håndkle
oljefilter
Olje
Vis flere instruksjoner
en

Turn på motorsykkelen og la den gå for å oppnå driftstemperatur. Slå av motoren og sett sykkelen på midten stå slik det er i vater.
2

tak i oljepåfyllingslokket og vri den mot klokken for å løsne og fjerne det.

3

inn en oljeavtappingsbeholder under tappepluggen under høyre side nederst på sykkelen. Plasser en skiftenøkkel på pluggen og vri den mot klokken for å løsne og fjerne det. La oljen renne helt fra bunnpluggen før det ikke lenger drypper ut av sykkelen.
4

Legg inn en skiftenøkkel eller olje filter skiftenøkkel på filteret på høyre side nær fronten av eksosrøret. Ta det mot klokken for å løsne den. La resten av oljen renne fra sykkelen før det ikke lenger drypper.
5

Place noen dråper olje på olje filter pakning. Tørk av olje rundt omkretsen av pakningen med en klut.
6

Plasser den nye oljefilteret på sykkelen og skru i klokkens retning med en skiftenøkkel eller olje filter skiftenøkkel.
Side 7

Sett pluggen og skru den med urviseren.
8

Hell ny olje inn i oljetanken reservoaret gjennom påfyllingshullet. Sjekk peilepinnen for å få en "Full" lese eller sjekke oljen vinduet for å oppnå en full tank.
9

Sett på lokket igjen og skru den med klokken for å stramme.
10 < p> Start Yamaha og la den inaktiv. Observer bunnen av sykkelen for oljelekkasjer rundt filteret eller bunnpluggen. Hvis det er noen oljedrypp, stramme filter eller tappeplugg tilsvarende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107826.html

Previous:
Next:

motorsykler