Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner av 1999 Honda Z50R

The Honda Z50-serien av motorsykler er designet for å være liten, rimelig og tilgjengelig for entry-level motorsyklister. Den ble produsert 1968-1999 og ulike bokstaver ble brukt til å betegne forskjeller i design av Z50. Disse inkluderte Z50A, den Z50M, den Z50R og Z50RD. Den Z50R var den nyeste modellen til å bli produsert, med sin endelige modellen år blir 1999. Motor størrelse

Z50R har en 50-kubikk-centimeter, luftkjølt, bensinmotor. Det er en fire-takts-modellen, mens mopeder og andre syklene i sin klasse pleier å bruke to-takts motorer. Den Z50R Motoren har to ventiler per sylinder for å legge makt. Selv bensininnsprøytning var tilgjengelig på high-end motorsykler i de senere årene av Z50 produksjon løp, utnyttet det en forgasser fra starten til sin seponering etter 1999 årsmodell.
Body Type |

Z50R serien har en kort, knebøy kroppen og en lav setehøyde. Denne mindre kropp gir håndtering fordeler, men det er lite rom for en passasjer å sykle komfortabelt, og sykkelen er lav vekt ramme og fjæring kan ikke plass til store ryttere. 1999 Z50R er hvit med en svart 50R logo på setet og en gul Honda vinge logoen på drivstofftanken.
Transmission

Z50 sykler har kjededrevne automatiske girkasser med tre gir forover. Den automatiske girkassen sørger for enkel betjening av sykkelen, noe som gjør den egnet for yngre eller mindre erfarne ryttere og de vant til de automatiske girkasser på mopeder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108583.html

Previous:
Next:

motorsykler