Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de Grips på en Harley-Davidson Ultra Classic

The Harley-Davidson Ultra Classic er en full-størrelse touring motorsykkel i Electra Glide familien. Selv om Ultra Classic har mange design muligheter, de på styret er like i design og montering. De grep hjelpe rytterne holde på styret mens styring og hindre utmattelse på grunn av motorens vibrasjoner. Hvis håndtakene er løse, gummy eller skadet, må de skiftes ut. Endre grepene er en enkel og grei gjør-det-selv-jobb som ikke bør ta mer enn en halv time å gjøre. Du trenger
Torx skiftenøkkel satt
unbrakonøkkel satt
Needle-nese tang
Spray lim løsemidler
Spray limet
butikk fille
Sandpapir
Replacement fatt

Vis flere instruksjoner
en

Ta av clutch boliger rundt i bunnen av venstre og høyre håndtak. Fjern Torx eller hex skruer som fester huset på plass. Trekk fra hverandre begge halvdelene av huset for å avsløre bunnen av grepene.
2

Løsne throttle kabler fra gassen bryteren. Trekk forsiktig ut throttle ledninger fra rundt bunnen av grepene med et par av nål-nese tang.
3

Løft opp på noen frynsete eller løs del av grepene. Spray limet løsemiddel under grep for å løsne dem og trykk dem frem og tilbake på styret og trekke dem av. Rengjør styret av eventuelle gjenværende lim med sandpapir og væske.
4

Slide de nye grepene over styret. Pakk throttle kabler over basen av grepene på samme måte kablene lå over de tidligere grep. Sett på throttle kabler til gass hånd bryteren. Monter clutch boliger over basen av grepene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110010.html

Previous:
Next:

motorsykler