Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en kåpe Cap

The kåpe cap er ansvarlig for å holde på plass tenningslåsen og fire andre brytere: spotlight, høyttaler, cruise og tilbehør. Hetten ligger rett foran føreren av motorsykkelen når du sitter. Du må fjerne kåpe cap før du kan fjerne den indre kåpe. Denne oppgaven krever enkle håndverktøy, noe som gjør det til en oppgave noen motorsykkel eieren kan håndtere. Du trenger
tenningsinnstilling
Liten skrutrekker
7/8-inch skiftenøkkel
T27 torx drivhode
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tenningslåsen knott. Sett nøkkelen til motorsykkelen din i tenningslåsen og vri til "Unlock". Forlate nøkkelen i tenningen, vrir du bryteren til "Tilgang". Trykk på utløserknappen nederst til venstre side av bryteren med en liten skrutrekker. Trykk på tasten nedover og slår 60 grader, mot klokken. Løft knappen for å fjerne den.
2

Løsne mutteren, krage og spacer på bunnen av tenningslåsen knott. Plassere en 7/8-inch skiftenøkkel på de flate av mutteren --- en på hver side --- løsne mutteren på undersiden av bryteren. Helt fjern mutteren med gjenger innlegget. Fjern kragen og spacer.
3

Fjern bryteren posisjon plate ved å trekke forsiktig oppover på de to kategoriene --- en på hver side av platen.
4

Fjern de to skruene og skivene som holder kåpen cap til venstre og høyre side av den indre kåpen med en T27 torx hodet i stasjonen.
5

Koble kåpen cap bryter kontakten som ligger bak høyre side av fairing hetten, for hånd. Trykk på knappen på socket terminal side å trekke pin og socket halvdelene fra hverandre.
6

Koble kåpe cap fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110009.html

Previous:
Next:

motorsykler