Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en integrert baklys i en Yamaha R6

redesignet i 2006 med aggressiv, skarpt vinklet karosseri og en race-inspirert motor, har Yamaha YZF-R6 fått en beryktet for sin performance-partisk ride. Selv om det nye R6 er utstyrt med et enkelt fjernes vestigial bakskjerm som støtter de bakre blinklys, mange R6 eiere foretrekker å installere en integrert enhet som kombinerer funksjonene til blinklys med baklys. Bortsett bare å være kul, disse integrerte baklysene rydde opp i skarpe utseendet på R6 og kan installeres ganske enkelt med litt elektriske kunnskap. Du trenger
Allen socket satt
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Integrert baklys forsamlingen
T-Tap ledningskontakter
Crimpverktyg
Vis flere instruksjoner

en

Fjern rytteren setet og passasjerpute pad fra motorsykkelen. Ved hjelp av en Allen socket, fjerne par sekskantbolter som fester rytterens sete til rammen. Brukeren løfte setet oppover og til baksiden av motorsykkelen å åpne sperren tappene foran på setet fra rammen. Koble fra minuspolen fra batteriet, med en stjerneskrutrekker til å skru terminalen bolt. Sett terminal ledningen bort fra rammen for å unngå å få elektrisk støt.
2

Fjern push nagler som fester halen kåpen til fundamentene og disse er de fire nagler som er synlige direkte under passasjerpute pad. Lås opp klinke først ved å trykke ned på midten av klinke trekk hele klinke ut av montering hullet. Fjern de to push-nagler på begge sider av halen fairing. Fjern de resterende fire sekskantbolter fra halen kåpen med en Allen socket.
3

Fjern de fire Sekskantboltene som fester undertail til hjelperamme. Forsiktig spre forbena av halen kåpe og trekk den over toppen av fundamentene. Skyv hele halen kåpen mot baksiden av motorsykkelen før det kan trekkes helt bort.
4

Fjern par push-nagler som fester baklys til undertail. Koble ledningsnettet og pivot halen lys oppover før det kan bli frikoblet fra fundamentene fangst kategorien. Trekk baklys bort fra motorsykkelen.
5

Installer den integrerte baklys inn i sub-frame og sett push nagler inn i halen lys monteringshull. Trykk på midten av naglen nedover for å låse naglen på plass. Koble baklys til motorsykkelen ledningsnett.
6

Splice den baklys sin høyresving signal ledningene inn i motorsykkelen ledningsnett ved hjelp av en T-krankobling. Skyv T-krankobling over fabrikken ledninger og sette halen lysets ledninger inn i den andre kanalen. Crimp kontakten for å skjære inn i fabrikken kabling. Gjenta på den gjenværende blinklyset ledninger.
7

Skyv halen kåpe over fundamentene til de fremre bena på kåpen plasseres over festepunkter. Spre kåpe ben og skyv det over sub-rammen til de er riktig justert. Reinstallere kåpe er festeboltene og push-nagler.
8

Koble til batteriets minuspol, stramme terminalen bolt med en stjerneskrutrekker. Installere rytterens sete og passasjerpute pad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106877.html

Previous:
Next:

motorsykler