Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du finner den Throttle Position Sensor i en GSXR 600

The Suzuki GSXR 600 er en on-road "sport" motorsykkel som har en dual overhead cam (DOHC) 599 cc firesylindret motor, sekstrinns girkasse, væskekjøling system, skivebremser og en elektronisk motor management system. 2004-modellen fikk tillegg av justerbare forgaffel, fire-stempel plate bremsekalipere, en slankere ramme utforming og en økning i hestekrefter. Gass stilling sensor montert på motorsykkelen gir kjørecomputer med viktig informasjon om motorens gass vinkel. Finne motorsykkelens effekt posisjon sensor vil tillate deg å erstatte komponenten, eller foreta nødvendige justeringer når det trengs. Du trenger
Metric socket og skralle sett
Skrutrekkersett
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkel på senteret stå og la motoren tilstrekkelig kul.
2

Fjern de to boltene som fester den bakre delen av setet til motorsykkelens chassis, med en passende størrelse socket.
3

Fjern boltene feste bensintanken til rammen, ved hjelp av en stikkontakt. Løft tanken litt fra chassiset for å avsløre drivstoff nivå senderenheten kontakten og linje tilkoblinger for drivstoff petcock.
4

Koble drivstoff og vakuum slange koblet til drivstoff petcock, montert på bunnen av drivstofftanken. Fordi drivstoffet petcock vil bare tillate drivstoff til å strømme ut av tanken når motoren er i, trenger du ikke å bekymre deg for drivstoff lekker ut av tanken når du kobler fra drivstoff eller vakuum linjer.
5

Koble fra drivstofftilførselen senderenheten ledningsforbinderen fra bunnen av drivstofftanken. Løft drivstofftanken helt av chassis og sett den til side.
6

Fjern boltene som fester den store, sorte luftfilter boksen til kabinettet. Løsne hver av slangeklemmer som fester luften boksen til spjeldhus montering, med en skrutrekker.
7

Løft luften boksen av på gassen kroppen forsamlingen å få visuell tilgang til gass stilling sensor, montert på den siden av den lengst til høyre spjeldhus. Gass stilling sensor har en svart plasthus, med en tre-ledningsnett tilkobling på toppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110612.html

Previous:
Next:

motorsykler