Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Starter på en Kawasaki Bayou 300

The KLF300 Bayou var en ensylindret firetakts-motor all-terrain vehicle produsert av Kawasaki siden 1986. Selv om Bayou 300 ble faset ut av Kawasakis lineup i 2005, er det fortsatt et passende valg som en arbeidshest ATV. Startermotorviklinger feil er et vanlig problem, spesielt med eldre bayous, men er en skadet starter ikke en avtale buster. Fjerne starteren er overraskende enkelt, slik at en Bayou eier med begrenset teknisk kunnskap til å fjerne og erstatte starteren, med bare vanlige mekanikere verktøy. Du trenger:
oljeavtappingsbeholder
10 og 17 mm kontakter
Stikknøkkel
Momentnøkkel
10 mm boks-end fastnøkkel
skrutrekker
Butikk håndklær
Spray-on deler renere
To liter, SAE 10W-40 Type SE motorolje
Startmotor O-ring
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en oljetapping panorere rett under motoren. Skru av veivhuset tappepluggen, som ligger i sentrum av motorhuset, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Tapp oljen, deretter skru pluggen på plass for hånd. Stram veivhuset tappepluggen til 22 fot-pounds, med en momentnøkkel.
2

Følg par ledninger øverst til høyre hjørne av venstre motordeksel til ATV ledningsnett. Trekk ledninger 'elektriske kontaktene fra hverandre for å skille dem fra ledningsnettet. Ta til venstre motordeksel og pakning, med en 10 mm-kontakten.
3

Trekk gummistøvel av startmotoren terminalen, som ligger på toppen av startmotoren boliger. Skru av terminalen mutter, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel, løft starteren kabelen ut av terminalen innlegget.
4

Skru av startmotoren festeboltene som ligger på høyre side av startmotoren , ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Trekk startmotoren ut av motoren.
5

Sett en skrutrekker gjennom startmotoren sprocket, tilgjengelig fra venstre side av motoren, for å støtte starteren kjede og tannhjul mens startmotoren er fjernet .
Starter Motor Installasjon
6

Rydd bort skitt og rusk fra startmotoren underlaget på motorhuset, ved hjelp av en klut og en spray-on deler rengjøringsmiddel. Dette vil sikre god elektrisk ledningsevne mellom motoren og startmotoren.
7

Trekk O-ring av den indre enden av startmotoren, nær motorakselen, og erstatte den med en ny O -ring. Smør O-ringen med SAE 10W-40 Type SE motorolje.
8

Trekk skrutrekkeren ut fra startmotoren tannhjul. Hold tannhjulet på plass mot motoren for hånd, og skyv startmotoren på plass. Skyv tannhjulet på startmotoren akselen.
9

Screw startmotoren festeboltene på plass, og stram boltene til 18 fot-pounds, med en momentnøkkel.
10

Slip starteren kabelen på startmotoren terminalen innlegget, stram terminal mutter, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Skyv gummistøvel over terminalen.
11

Sett venstre motordeksel og pakning, med en 10 mm-kontakten. Stram motordekselet bolter til 7,6 fot-pounds. Plugg motordekselet ledninger inn i ATV ledningsnett.
12

Skru av oljelokket fra toppen av høyre motordeksel. Fyll motoren med 1,5 liter motorolje, deretter skru oljelokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111625.html

Previous:
Next:

motorsykler