Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre oljefilter på en Suzuki Z250

Endre Suzuki LT-Z250 motor olje og oljefilter er en viktig del av å opprettholde din ATV. Mens de fleste moderne ATV bruker en automotive-type olje filter, som skruer på plass for enkel utskifting, bruker Z250 ATV et internt filter element for å skjerme sin motorolje. Selv om Z250 oljefilter avholdes innen motor, fjerne og erstatte den er ganske grei, og vil bare legge til et par minutter til jobben. Du trenger
Oil Pan
Stikknøkkel og stikkontakter
oljefilterdekselet O-ring (Suzuki del # 09280-54001)
oljefilter O-ring (Suzuki del # 09280-13004)
Olje filter (Suzuki Part # 16510-25C00)
Vis flere instruksjoner
en

tapp oljen fra motoren. Finn oljepluggen på undersiden av høyre motorens veivhusdekselet og legger inn en bunnpannen under den. Ved hjelp av en 17mm pipenøkkel, fjern tappepluggen og la oljen renne ut. Skru pluggen på plass til den er på plass mot veivhuset deretter stramme den en ekstra halv omdreining med en pipenøkkel.
2

Finn oljefilterdekselet på høyre veivhusdekselet, bak bakre bremsepedalen. Flytt bunnpannen direkte under oljefilterdekselet. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjern pluggen fra sentrum av oljefilteret dekselet og la eventuelle gjenværende oljen renne ut. Skru pluggen på plass til den sitter mot oljefilterdekselet stram det ytterligere en halv-sving med en pipenøkkel.
3

Fjern sett med tre bolter som fester oljefilterdekselet til høyre veivhusdekselet med en pipenøkkel. Trekk oljefilterdekselet bort fra høyre veivhusdekselet å avsløre oljefilteret. En fjær er festet til den indre overflaten av oljefilteret kan ha blitt stilling under fjerning. Trykk fjæren på flensen i midten av oljefilterdekselet. Inspiser oljefilterdekselet store O-ring for skade, og erstatter den hvis det er noen tegn til tårer eller stretching.
4

trekke olje olje filtrere ut av motoren og fjern O-ringen fra den indre flate av filteret. Inspiser O-ring og bytt den hvis den er revet eller skadet på noen måte. Kast den gamle oljefilteret.
5

Sett O-ringen på det åpne indre enden av den nye oljefilteret og skyv filteret inn i motoren. Ha olje filter dekselet over oljefilteret. Sett sett med tre bolter i oljefilteret og stram dem med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107188.html

Previous:
Next:

motorsykler