Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Polaris RZR Motor Oil

The Polaris RZR er en robust maskin bygget for å tåle røffe stier, gjør en vanlig vedlikehold rutine avgjørende for dens fortsatte pålitelighet. En av de viktigste fremgangsmåtene ligger i å erstatte motorens tilførsel av olje og dens olje-filter rutinemessig. Faktisk anbefaler Polaris et olje-og filterskift etter 10 timer med kontinuerlig bruk for å hindre mekaniske feil på grunn av olje sult. RZR er brukt for racing eller ridd i ekstreme forhold, som for eksempel hyppig nedsenking i vann eller gjørme, bør ha et oljeskift umiddelbart etter hver tur. Du trenger
bunnpanne
Allen socket satt
pipenøkkel
Butikk håndklær
Momentnøkkel
Cap-stil olje-filter skiftenøkkel
trakt
2 qts . Polaris Premium 4 All Season syntetisk motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Parker RZR på en glatt, jevn overflate og sett på parkeringsbremsen. Skift RZR i parken og starte sin motor. La motoren på tomgang i fem minutter for å la oljen å varmes opp. Stopp motoren og vri startnøkkelen.
2

Finn olje-drain plug bolt på bunnen av motorens veivhuset og plassere en bunnpannen under. Ved hjelp av en Allen socket, fjerne olje-drain plug bolt og la motorens oljen renne helt. Bruk en ren butikk håndkle til å tørke bort smuss og olje fra tuppen av pluggen og veivhuset er dreneringshull. Sett pluggen inn i veivhuset og stram til 16 ft-lbs. med en momentnøkkel.
3

Skru av oljefilteret fra motoren ved hjelp av en cap-stil olje-filter skiftenøkkel og kast. Tørk av veivhuset er parring overflaten med en ren butikk håndkle. Klargjør det nye oljefilteret, spre et tynt lag med frisk olje på filteret anleggsflaten. Skru det nye filteret på plass for hånd til den sitter mot veivhuset. Stram oljefilteret en ekstra halv omdreining for hånd for å holde filteret på plass.
4

Fjern fører og passasjer seter fra RZR førerhuset. Løft utløserspaken på den bakre kanten av setet og trekk den av førerhuset. Åpne tjenesten panel, som ligger bak setet for å avsløre motorens peilepinnen.
5

Fjern peilepinnen og plassere en trakt inn i olje-filler halsen. Hell opp til to liter fersk Polaris Premium 4 All Season syntetisk motorolje i filler halsen. Fjern trakten og erstatte peilepinnen.
6

Start motoren og la den gå i to til tre minutter, så stopper det. Ved hjelp av peilepinnen, sjekk oljenivået. Legg små mengder av olje i olje-påfyllingsstussen å heve oljenivået etter behov. Avslutte tjenesten panel og installere setene i RZR førerhuset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107189.html

Previous:
Next:

motorsykler