Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner et sidedeksel på en Suzuki Intruder

Mange av Suzuki Intruder 800 komponenter er skjult i rammen, og så fjerne sidedekslene er et viktig skritt i å opprettholde eller reparasjon på maskinen . Mens sidedeksler er holdt i av et sett med montering innlegg og skruer , tar dekslene er av en litt mer komplisert enn det først virker , og krever at du fjerner rytterens sete også. Vær forsiktig for å unngå å skade montering innlegg som du trekker sidedekslene bort fra rammen . Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Skru fra hverandre dekselet på høyre side . Finn bolt mellom setet og bensintanken på høyre side av motorsykkelen og ta det med en stjerneskrutrekker . Trekk høyre deksel av rammens montering innlegg og bort fra motorsykkelen .
2

Fjern rytterens sadel . Ved hjelp av en pipenøkkel , fjerne bolten , låseskiven og skive fra begge sider av fronten av salen . Løft fronten av salen oppover og mot tanken for å løsne salen fra passasjeren pad fangst kategorien . Trekk salen bort fra motorsykkelen og sett det til side .
3

Fjern skruen på undersiden av dekselet på venstre side med en stjerneskrutrekker . Trekk sidedekselet bort fra rammens montering innlegg og bort fra motorsykkelen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107190.html

Previous:
Next:

motorsykler