Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en Harley-Davidson XR 750 Dirt Track Engine

Harley-Davidson XR 750 motorsykler er fortsatt en av de mest populære syklene i racing historie. De to sylindre, 748 cc motorer utvikle nervepirrende moment som stadig vist seg vellykket på ovale smuss spor. Mekanikere favoriserte fabrikken motorer fordi bunnen er relativt skuddsikker og sjelden nødvendig ombygging. Dette reduserte racing kostnadene ved å begrense et bygge-out til toppen slutten. Bygge en Harley-Davidson XR 750 grusvei Motoren krever presisjon maskin arbeid, et omfattende tilbud av motor verktøy og mekanisk kompetanse. Du trenger
Harley-Davidson XR 750 workshop manual
normalspor motor verktøy
XR 750 top-end kit
Ring kompressor verktøy
Momentnøkkel
Racing tenningskomponentene
Racing clutch kit
40 mm Keihin forgassere
Vis mer Instruksjoner
Demontering og Machine Work
en

Tapp oljen. Følg prosedyrene i den XR 750 workshop manual og fjerne motoren fra motorsykkelen. Plasser motoren på en arbeidsbenk og fjerne både forgassere. Kast inntak pakninger. Fjern og kast begge tennplugger.
2

Fjern fremre og bakre rocker deksler og kast pakningene. Fjern topplokk med ventiler intakt og kast hodet pakninger. Løft ventilløfterne ut av hver sylinder.
3

Lirk de fremre og bakre sylindere utenfor veivhuset og kast veivhuset pakning. Fjern gripestiften klipp fra begge stempler. Trykk håndleddet pins ut og ta stemplene av hver kobler stang. Kast stempler, håndledd pins og klipp.
4

Løsne og fjern clutch dekselet boltene på barnetrinnet saken og ta av dekselet. Lagre dekselet og bolter. Fjern og kast clutch trykkplate, fjærer, clutch plater og clutch kurv.
5

Slå av motoren rundt. Ta ut og lagre timing dekke bolter og dekselet. Koble fra og kast stator og tenning poeng.
6

Send de to sylindere og topplokk til en racing butikk. Har sylindrene slipt. Har hodene portet og polert. Har butikken installere racing ventiler, ventil guider, ventil fjærer og keepere. Spør i butikken for å gi de nye stempler, ringer, armbåndsur pins og håndledd-pin klipp.
Assembly
7

Fest de nye stemplene til de kobler stenger med den nye håndleddet pins og klipp. Sett de nye ringene på hvert stempel. Plasser de nye sylinder pakninger fra racing kit på toppen av veivhuset.
8

Installer stemplene i sylinderen ermer med en ring kompressor verktøy. Trekk til sylindere til de angitte fot-pounds gitt i workshop manual. Slippe nye ventilløfterne inn løfteren-porter på hver sylinder.
9

Place hodet pakninger fra racing kit oppå hver sylinder. Installer de nylig betjente topplokk oppå hver sylinder og trekk hodet bolter i en krysser mønster. Plasser den nye rocker-dekke pakninger oppå hverandre hodet. Monter dekslene på hodet og trekk til boltene i en krysser mønster.
10

Følg prosedyrene i workshop manual og installere racing tenningskomponentene. Installer racing clutch komponenter. Fest den lagrede timing cover og clutch dekselet med de originale bolter.
11

Position nye inntak pakninger på foran og bak inntak portene på de tilsvarende topplokk. Fest en 40 mm Keihin racing forgasser til hvert inntak port og stram mutterne til spesifisert moment. Installere nye tennplugger på hvert hode. Installer motoren i motorsykkel. Fyll veivhuset med olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111463.html

Previous:
Next:

motorsykler