Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Suzuki Lock

Installere en felg lås på motorsykkelen kan bokstavelig talt være en livredder, som akselerasjon kan føre til at dekkene mister veigrep på felgen, forårsaker permanent skade på ventilstammen på dekkets tube. Du vil heller ikke trenger å bekymre deg for å holde dekkene fullt oppblåst som felgen låser vil gi dem ekstra stabilitet. Du trenger
Rim låser
Nøkler
skrutrekker
Dish såpe
Drill med 5/16-inch bit
Vis flere instruksjoner
Installere på en Rim Med en Pre-Boret hull
en

Ta hjulet av sykkelen. Løsne klype boltene på høyre side av hjulet og vri deretter mutteren med en fastnøkkel. Deretter løsne klype boltene på venstre side. Brett en fille i to og hold den over åpningen og trykk akselen gjennom duken med en gummihammer til det er løst. Deretter bør akselen gli ut av hånden. Når hjulet er av, trykker ned på dekket med foten, ved siden av der den møter felgen. Med mild, men bestemt press, vil du løsne perle fra felgen, del for del, når du roterer dekket.
2

Mix oppvaskmiddel og vann i en 1-til-3 forholdet inne i en spray flaske. Du kan også bruke et dekk smøremiddel. La perlene til å suge i oljen.
3

Bruk en skrutrekker for å ta ut gummiproppen som sitter i hullet der felgen låsen kan gå. Deretter slår felgen låsen inn i hullet, skru den med klokken. Sjekk dekkets trykk og legge litt luft etter behov.
Installere på en Rim Uten en Pre-Boret hull
4

Ta hjulet av sykkelen og bruke foten å separere den vulsten fra felgen som beskrevet i avsnitt 1, trinn 1. Bland oppvaskmiddel og vann i en 1-til-tre-forhold inne i en sprayflaske. Du kan også bruke et dekk smøremiddel. La perlene til å suge i oljen.
5

Fjern dekket ved å skyve et dekk verktøy mellom dekket og felgen, hele veien rundt, og presser dekket over felgen. Bruk en klut og hjulet renere å få all skitt fra rattet.
6

Bruk drill med en 5/16-inch bit for å lage et hull i felgen din, rett overfor hullet der ventilstammen stikker ut.
7

Sett en dekkanten tilbake på rattet. Skyv deretter rim lock inn og skyv stammen gjennom hullet i felgen. Linje opp dekket med gul prikk eller sirkel på sideveggen da dette vil balansere vekten av dekket ditt.
8

Linje opp hullet på gummi rim band med hullet for ventilstammen. Linje opp ventilspindelen slik at den peker rett på akselen. Langsomt arbeid dekket på hjulet, en limstreng på en gang, sjekker ved føler for å se om felgen kan klemme dekket ved neste vulsten. Blås dekktrykket til mellom 14 PSI og 18 PSI.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111462.html

Previous:
Next:

motorsykler