Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik arbeider en to-takts Dirt Bike Clutch

To-takts dirt bikes er kjent for sin evne til å akselerere fra en død stoppe så raskt at de kan loft sine forhjulene med letthet. I hendene på en dyktig rytter, er disse maskinene styres tilsynelatende uanstrengt. Denne egenskapen, men kan skremme bort nye ryttere som har ennå å lære å håndtere skitt sykkel med clutch sin. Men med praksis en pasient rytter kan lære å bruke en to-takts dirt bike er clutch og temme dens tendens til å wheelie. Instruksjoner
en

Pull i clutch hendel. Ved hjelp nederst i venstre fot, trykk på girspaken ned gjentatte ganger for å skifte til første gir. Forsiktig på girspaken oppover for å skifte til nøytral. Start skitt sykkelens motor.
2

Finn clutch engasjement punkt, punktet hvor clutchen begynner å fange og begynne å snu bakhjulet. Slipp clutch hendel langsomt til dirt bike begynner å rulle fremover. Dette er clutchens inngrep punkt. Trekk clutch hendel tilbake for å løsne clutch. Gjenta til du er kjent med clutchen engasjement punkt og følelsen av skitt sykkel trekke frem.
3

Slipp clutch hendel sakte å kople inn clutchen. Rull vri grep litt tilbake med høyre hånd for å åpne gassen som dirt bike begynner å rulle fremover. Slipp clutch hendel helt og åpne throttle bredere med vri grep for å akselerere unna en fullstendig stopp.
4

Trekk clutch hendel på med venstre hånd og forsiktig rulle vri grep fremover med høyre hånd for å lukke på gassen. Plasser venstre fot under girspaken og trykk opp til den ikke vil bevege seg, å skifte til andre gir. Slipp clutch hendel jevnt og rull vri grep tilbake for å akselerere fremover. Gjenta for å skifte til et høyere gir før du er i "topp" gear, den endelige utstyret som er tilgjengelig.
5

Trekk clutch hendel inn og rulle gasshåndtaket forover for å lukke på gassen. Plasser din venstre fot på toppen av girspaken og trykk spaken ned for å skifte til et lavere gir. Smekk vri grep tilbake med en rask bevegelse så du slipper clutch hendel til "blip" på gassen, øker motorens turtall for å kompensere for endringen i girene. Gjenta om nødvendig å skifte til lavere gir før du er i "bunnen" eller første gear.
6

Shift inn første gir og holde clutch hendel i å frigjøre clutchen helt. Rull vri grep frem til å lukke gasshåndtaket helt. Påfør forbremsen bruke bremsehendelen på høyre håndtak for å bremse skitt sykkel til en fullstendig stopp. Plasser høyre fot på bakken og banke forsiktig på girspaken oppover med venstre fot til å skifte til nøytral. Stopp skitt sykkel motor med kill switch på høyre håndtak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107362.html

Previous:
Next:

motorsykler